Το δύσκολο παιχνίδι του έρωτα και οι σχέσεις εξάρτησης των ζωδίων

Σχέση εξάρτησης! Καυγάδες, διαφωνίες, ταραχές, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείς να φύγεις...

Τελικά συμβαίνει σε πολλούς από εμάς. Άντρες και γυναίκες. Εγκλωβιζόμαστε σε σχέσεις που δείχνουν ότι δεν οδηγούν πουθενά και παραμένουμε σε καταστάσεις που απλά μας ταλαιπωρούν.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Και πώς μπορείς να φύγεις τελικά από μια τέτοια σχέση; Η αστρολογία επιχειρεί να σε βοηθήσει. Διάβασε το ζώδιό σου, διάβασε και το ζώδιο της εξάρτησής σου και βγάλε μια άκρη…

ΚΡΙΟΣ
Όσο ατρόμητος και να είναι ένας Κριός, στην ουσία, ακόμα και αν δεν το παραδέχεται, θέλει να αισθάνεται ελεύθερος και τον πιάνει πανικός όταν ξεκινά το δέσιμο σε μία σχέση. Τις περισσότερες φορές θα το βάλει στα πόδια ή θα προκαλέσει κάποιον γερό καβγά για να απομακρυνθεί. Στην συνέχεια όμως, όταν δει πως το ταίρι του περνάει καλά και μόνο του, εκεί τον πιάνει ο εγωισμός και το διεκδικεί και πάλι από την αρχή. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ραγίσει το γυαλί, με αποτέλεσμα, έστω και αν ξανακολλήσει, να αφήσει για πάντα τα σημάδια του.
Ο Κριός λοιπόν, με την παρορμητικότητα, την επιπολαιότητα, αλλά και τον εγωισμό που τον διακρίνει, όταν ερωτεύεται κάνει τα λάθη του, φθείρει τη σχέση του, δεν παραδέχεται εύκολα τα συναισθήματά του και μένει κολλημένος σε μία σχέση εξάρτησης, από την οποία δύσκολα μπορεί να απεγκλωβιστεί. Ποιος είναι ο τρόπος λοιπόν για να κάνει ένα βήμα παρακάτω και να αποφύγει τις αισθηματικές εξαρτήσεις; Μα φυσικά να αναγνωρίσει τα συναισθήματά του και να αφήσει τους εγωισμούς του στην άκρη.

ΤΑΥΡΟΣ
Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ταύρος είναι λογικός, πρακτικός, λιγάκι καχύποπτος και αρκετά σταθερός. Κι όμως, ακόμα και ένας Ταύρος είναι πρώτος στη λίστα των «εξαρτημένων σχέσεων», πολύ απλά γιατί δεν μπορεί εύκολα να γυρίσει σελίδα. Αν ο φτερωτός έρωτας τον χτυπήσει με τα βέλη του και αφεθεί με όλο τον αισθησιασμό του στο ερωτικό παιχνίδι είναι δύσκολο στην πορεία να ξεκολλήσει. Το πείσμα του είναι η βασική αιτία που μπορεί να παραμένει σε μία σχέση, η οποία στην ουσία δεν τον καλύπτει ή και τον φθείρει. Ευελπιστεί μέσα του ότι κάτι μπορεί να αλλάξει, ότι κάτι μπορεί να διορθωθεί και φυσικά, εξαντλεί όλα τα περιθώρια. Αν στη σχέση αυτή παραμένει ιδιαίτερα έντονο το σεξ, τότε είναι που δεν μπορεί να ξεκολλήσει καθόλου! Για να μπορέσει να απεμπλακεί λοιπόν από μία τέτοιου είδους σχέση θα πρέπει να σκεφτεί ότι ο χρόνος είναι χρήμα και ότι δεν πρέπει να τον χαλάμε άσκοπα με σχέσεις που δεν έχουν μέλλον…

Διαβάστε περισσότερα Ζώδια στο TLIFE