Η απάντηση του Ουγγαρέζου στον Λιάγκα για τη χθεσινή συνέντευξη

«Θέλω να το σταματήσω εδώ αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι το μεγάλο λάθος που έχω κάνει είναι...»

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από τρία χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην μεταγραφή του, αλλά και τη σχέση του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Την δική του απάντηση σε όσα είπε χθες το βράδυ έδωσε από το Πρωινό mou ο Δημήτρης Ουγγαρέζος:

«Πρέπει να μπει μια τελεία σε όλο αυτό. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έξυπνος, ο οποίος δεν είναι τυχαία όλα αυτά που καταφέρνει, είναι αυτοδημιούργητος, δεν τον έχει βοηθήσει κανείς και είναι πολύ σωστοί οι χρόνοι που επιλέγει να πάρει τις επιλογές στη ζωή του, όπως και οι επιλογές οι ίδιες. Ξέρει πάρα πολύ καλά να χειρίζεται επίσης την ελληνική γλώσσα. Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά πράγματα για αυτά που ειπώθηκαν και για το ότι με συμβούλευσε…

Εντάξει το οτι μπορείς να πεις σε κάποιον ότι το σωστό θα ήτανα αυτό αλλά έλα μαζί μας ή εν πάσει περιπτώσει ότι δεν πρόκειται να το κάνεις να ξέρεις, δε θα έρθεις ποτέ μαζί μας, ή μπορώ να πω και για τις προτάσεις ότι όταν λες πηγαίνω και πάρε την απόφασή σου δεν είναι πρόταση αυτό; Δεν έχει σημασία. Θέλω να το σταματήσω εδώ αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι το μεγάλο λάθος που έχω κάνει είναι ότι βγήκα πρώτος και μίλησα, βέβαια δε μίλησα εριστικά. Μου ζήτησε το κανάλι, επειδή δεν υπήρχε κανένας να δώσει την πρώτη συνέντευξη, έδωσα στον Βασίλη Μπουζιώτη και είπα ότι τα πράγματα θα έρθουν, θα γίνουν ή έχουμε λίγο ψυχρανθεί και εν  πάσει περιπτώσει μετά από αυτό που έγινε ο καθένας  θα ενιωθε λίγο περίεργα και ότι όλα θα πάρουν τη σωστή τους πορεία και τη σωστή τους βάση. Τα καλύτερα έχω να πω για τον Γιώργο, τη Φαίη, μου λείπει ο Γιάννης, είναι γεγονός αυτό.

Από εκεί και πέρα όμως δεν ξαναμίλησα ποτέ απρόκλητα. Ποτέ! Πάντα απαντούσα σε κάτι, στο ότι δεν έπρεπε να πει τον καιρό, στο ότι είναι προσωπικό, έχω και μια οικογένεια από πίσω μου που όταν ακούει ότι κάτι είναι προσωπικό προσβάλλεται. Τελεία εδώ. Ήταν λάθος μου να απαντάω ήταν λάθος μου να μιλάω, είμαι μικρότερος και εξ ορισμού ο μιρκότερος πρέπει να κάνει μόκο γιατί δεν είμαστε ίσα και όμοια με τον Γιώργο»

Την δική του απάντηση έδωσε και ο Πέτρος Κωστόπουλος στη δήλωση του Λιάγκα πως δεν πίστευε πως θα βρεθεί απέναντί του λόγω της πρότερης επαγγελαμτικής του πορείας.

Δείτε όσα είπαν στο Πρωινό mou για τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα:

//www.youtube.com/embed/01rWDjTICZU

Διαβάστε ακόμα:

Η απίστευτη ατάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Γιώργο Λιάγκα!