Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η εντύπωση που έχουν για μένα είναι λανθασμένη! Δουλεύω για να επιβιώσω!

Στο πρώτο επεισόδιο μετά το θάνατο του πατέρα της, ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με τον κόσμο αυτό που της συνέβη!

Η Βικυ Χατζηβασίλειου σαράντα μέρες μετά το θάνατο του πατέρα της,ξεκαθάρισε πως δουλεύει για να συντηρηθεί. Η παρουσίαστρια του «Πάμε Πακέτο» βιώνει τις δικές της αγωνίες και μιλαέι για το πόλεμο που δέχτηκε και την μείωση του μισθού της!

 Αισθάνεστε ότι το γεγονός αυτό σας άλλαξε;

Μου έχει δημιουργήσει πολλές μεταφυσικές αγωνίες για το τι συμβαίνει μετά, που πάει η ψυχή και πως μπορεί να γαληνεύσει περισσότερο.

Πως ήταν το πρώτο γύρισμα μετά τον θάνατο του πατέρας σας; 

Το επεισόδιο αυτό δεν έχει ακόμα παιχτεί. Αυτό που μου συνέβη το μοιράστηκα με τον κόσμο – και με έκανε να απελευθερωθώ και να νιώσω συγχρόνως λύτρωση. Ωστόσο κατάβαλα μεγάλη προσπάθεια για να είμαι εκεί.

Στα οκτώ χρόνια που κάντε αυτή την εκπομπή αναρωτηθήκατε ποτέ «τι γυρεύω εγώ μέσα σε όλα αυτά;» Γιατί αφού ζω σε μια ευκατάστατη οικογένεια πρέπει σώνει και καλά να διαχειρίζομαι τόσο θλιβερές ιστορίες»;

Ποια είναι η ευκατάστατη οικογένεια; Υπάρχουν πια ευκατάστατες οικογένειες στην Ελλάδα; Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μπορεί να ήταν κάποτε η οικογένεια του άνδρα μου, αλλά με την κρίση όλα τελούν υπό αίρεση. Πόσο μπορεί να αντέξει ένας επιχειρηματίας που του χρωστά το κράτος το ΦΠΑ, παλεύει να διατηρήσει κάποιες θέσεις εργασίας και χρηματοδοτεί συνεχώς την επιχείρηση από την τσέπη του; Όλοι έχουμε φτάσει στο όριο. Άρα, εγώ δουλεύω για να συντηρηθώ.

Μέχρι τώρα, πάντως, είχαμε την εντύπωση ότι δεν κάνατε αυτό το επάγγελμα για βιοποριστικούς λόγους…

Αναρωτιέμαι γιατί είχατε αυτή την εικόνα. Με είδατε πότε να κάνω παράλογα έξοδα, να κυκλοφορώ με αυτοκινητάρες, να πηγαίνω συνεχώς ταξίδια ή να εμφανίζομαι με σινιέ ρούχα; Η εντύπωση που έχουν κάποιοι για μένα είναι λανθασμένη. Εγώ δουλεύω για να επιβιώσω.

Πόλεμο έχετε υποστεί;

Βεβαίως, και πόλεμο και ψευδή πρωτοσέλιδα με ανυπόστατους τίτλους και περιεχόμενο. Μην ξεχνάς ότι κάνω μια εκπομπή που αντέχει στο prime time, με αξιοπρεπέστατη επίδοση, εδώ και οκτώ χρόνια. Το «Πάμε Πακέτο» αντιμετώπισε κατά καιρούς τα πάντα; από το «Παρά πέντε» μέχρι το «Νησί» και το » Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή». Από τις επιλογές των άλλων καναλιών καταλαβαίνεις ότι ο ανταγωνισμός μας θεωρεί υπολογίσιμους.

Οι μειώσεις που έχουν γίνει στο κασέ της τηλεόρασης σας έχουν επηρεάσει;

Μειώσεις έχουν γίνει και σε εμένα. Σε μια εποχή όπου οι μισθοί και οι συντάξεις του μέσου Έλληνα έχουν πέσει τραγικά, δεν θα μπορούσε να μείνει αλώβητος ο κόσμος της τηλεόρασης. Οι μειώσεις των μισθών μας ήτα λογικές και επιβεβλημένες γι΄αυτό και όταν μου έγιναν οι σχετικές εισηγήσεις, τις δέχτηκα αμέσως.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ από την Μαρία Λεμονιά

Διαβάστε ακόμα

Tα συγκινητικά λόγια της Βίκυς Χατζηβασιλείου για το θάνατο του πατέρα της

Η πιο μαύρη εβδομάδα για την Βίκυ Χατζηβασιλείου – Τι έγραψε στο twitter;