Θα μας χαρίσει νέες ατάκες η Αθηνάιδα Νέγκα στο νέο κύκλο του Just the two us ή θα παραμείνουμε με τον …φωτογενή πολίστα;

Τι μας αποκάλυψε...

Η Αθηναϊδα Νέγκα μίλησε  για τη συμμετοχή της στο   πολυσυζητήμενο »Just The Two Of Us»

«Έχω συζητήσει στο παρελθόν μία, δύο φορές με τo κανάλι» μας είπε η ίδια και συνέχισε, «Από εκεί και πέρα με πήραν πολλές φορές στο τηλέφωνο οι δημοσιογράφοι λέγοντάς μου ότι ξαναρχίζει το «Just the two of us» . Τις περισσότερες φορές δεν ίσχυε. Απ ότι ξέρω ήθελαν να βγει νωρίτερα στον αέρα. Μάλιστα, μου είχαν προγραμματίσει και μερικές συνεντεύξεις για να προωθήσω τον δεύτερο κύκλο. Ευτυχώς δεν τις έκανα ποτέ γιατί τελικά δεν βγήκε στον αέρα την περίοδο που υπολόγισαν», δήλωσε η Αθηναίδα Νέγκα στο zappIT.

Για την ιστορία, η Αθηναϊδα εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό στο Όλα του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε εκτός των άλλων για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν φέτος στο πλευρό του Πέτρου Πωστόπουλου στην πρωινή ζώνη του Μega!

Σήμερα η Αθηναϊδα έχοντας πάρει την ανάσα που χρειάζονταν, οργανώνει την επανεμφάνισή της στο ραδιόφωνο πράγμα που κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο το πιστό ακροατήριό της. Φυσικά συνεχίζει να σχολιάζει με τον δικό της καυστικό- τρόπο την επικαιρότητα μέσα από την στήλη της.

Πάνος Γιαννόπουλος

Διαβάστε ακόμα

Αθηναΐς Νέγκα: «Με πήρε τηλέφωνο ο Κωστόπουλος και…»

Κωστόπουλος και Ουγγαρέζος εξήγησαν γιατί δεν είναι στο Πρωινό mou η Αθηναΐς Νέγκα