Νάντια Κοντογεώργη: Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με το «Κάτω Παρτάλι»;

Πως νιώθει που ο κόσμος την αναγνωρίζει;

Ο ρόλος της στο Κάτω Παρτάλι έχει κάνει θραύση στον κόσμο. Με τον χαρακτήρα της, εκείνο της Βίβιαν, μπαίνει στις ζωές μας κάθε Δευτέρα βράδυ, όμως πόσο αλήθεια έχει αλλάξει η δική της η ζωή μετά την επιτυχία του σίριαλ και πως νιώθει που η δικαίωση και η αναγνωρισιμότητα ήρθαν τελικά μέσω τηλεόρασης; Η Νάντια Κοντογεώργη απαντά στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό ΕΓΩ…

«Καταρχήν δεν αισθάνθηκα ποτέ αδικημένη για να θεωρήσω ότι τώρα ήρθε η δικαίωση. Νιώθω ότι ο κόσμος είχε πολλή ανάγκη από μια ωραία κωμωδία με εξαιρετικούς χαρακτήρες. Χαίρομαι πολύ για όσα ζω. Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω ότι το ευρύ κοινό βλέπει και ευχαριστιέται τη σειρά. Μέχρι πριν από λίγο διάστημα, καθώς βρισκόμουν συνέχεια ανάμεσα στα γυρίσματα και στις παραστάσεις, δεν είχα αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβαινε.

Αισθάνθηκες πίεση από το γεγονός ότι ο κόσμος πια σε αναγνωρίζει;

Όχι. Εδώ χτίζεις σχέσεις καιρό με φίλους και συνεργάτες σου και δεν παύεις να επιθυμείς, όταν σε συναντούν, να σου χαμογελούν. Αισθάνεσαι ότι είναι το μεγαλύτερο κέρδος που μπορεί να έχεις. Γιάυτό που μου συμβαίνει τώρα, δεν έχω κάνει τίποτα, πέρα από τη συμμετοχή μου σε μια σειρά που αρέσεις στον κόσμο. Είναι τέλειο, μοναδικό.

Πως ήταν η ζωή σου πριν από το «Κάτω Παρτάλι»;
Πολύ ωραία. Απλώς τώρα μου ήρθε και ένα δωράκι. Νιώθω γενικά τυχερός άνθρωπος. ¨Εχω δουλέψει μεν, αλλά τα πράγματα μου ήρθαν γλυκά και όμορφα. Μου δόθηκαν ευκαιρίες να κάνω θεατρικά όσα μου άρεσουν, με εκφράζουν και με έχουν βελτιώσει. Έχω συνεργαστεί με πολύ σημαντικούς ανθρώπους μέσω των οποίων εξελιχθηκα.

Διαβάστε ακόμα:

Με άρωμα Χόλιγουντ το «Κάτω Παρτάλι»

Φιλιππίδης: «Οι «Καλές Δουλειές» με το «Παρτάλι» δεν έχουν καμία σχέση. Δε σημαίνει ότι…»

Ποιος ηθοποιός από το «Είσαι το ταίρι μου» θα κάνει γκεστ στο «Κάτω Παρτάλι»;