Με πρωτιά αποχαιρέτησαν οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 το 2013!

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η άνοδος που σημειώνει τους τελευταίους μήνες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Μία σταδιακή άνοδος, η οποία τελικά οδήγησε το κεντρικό δελτίο μέχρι και την κορυφή!

Η φετινή χρονιά είναι η χρονιά των ειδήσεων ΑΝΤ1! Μετά από πολλά χρόνια, το κανάλι του Αμαρουσίου καταφέρε αυτή την σεζόν να πρωταγωνιστήσει στους πίνακες τηλεθέασης σε ότι έχει να κάνει και με το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, το οποίο τα πρηγούμενα χρόνια από πλευράς τηλεθέασης σημείωνε συνήθως μία απλά συμπαθητική πορεία.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι ,λοιπόν, η φετινή πορεία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, μιας και η διαρκής άνοδός του, κατάφερε να οδηγήσει τα νέα του ΑΝΤ1 μέχρι και στην κορυφή του πίνακα της Nielsen. Αποτέλεσμα; Το κανάλι του Αμαρουσίου αποχαιρέτησε το 2013 με τον αέρα της πρωτιάς.

Πιο συγκεκριμένα; Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τον Δεκέμβριο του 2013 τόσο τις καθημερινές από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, όσο και στο σύνολο της εβδομάδας από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή, ήταν πρώτο.

Μία πρωτιά η οποία σημειώθηκε και στο σύνολο του κοινού με ποσοστά 22.8 % και 22.1%, όσο και στα νεανικά κοινά από 15 ως 44 ετών, με ποσοστά 23.4% και 22.2% αντίστοιχα.

Νάνσυ Νικολαΐδου