Ο ΑΝΤ1 εντάσσει από σήμερα στο πρόγραμμα του δύο καθημερινά σίριαλ!

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

16:50 ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΣ- ΑΝΤ1
Βασισμένο στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά, η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου, κέρδισε από την πρώτη στιγμή την αγάπη του κοινού στην Κύπρο. Τώρα η πετυχημένη σειρά έρχεται και στην Ελλάδα. Συντονιστείτε, καθημερινά στις 16:50 ένα συναρπαστικό ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ, προβάλλεται μόνο στον ΑΝΤ1.

Ο Κωστής (Μάνος Παπαγιάννης), η Μαρίνα (Αντωνία Χαραλάμπους), η Ελπίδα (Μαρίνα Βρόντη) και η Ναταλία (Χρυσή Ανδρέου) γνωρίζονται μετά από μια αυτοκινητιστική καραμπόλα. Ο καθένας τους κουβαλάει ένα παρελθόν, έντονο και οδυνηρό. Οι ιστορίες των τεσσάρων ηρώων προχωρούν παράλληλα, με συνεχείς ανατροπές, τους δώδεκα μήνες που κρατά η φιλία τους. Επιδρούν ο ένας στις αποφάσεις του άλλου. Η αναπάντεχη φιλία τους γίνεται το νέο τους στήριγμα. Ξαφνικά δεν είναι μόνοι, έχουν φίλους αληθινούς και μαζί τους αρχίζουν μια νέα ζωή, που ποτέ δεν φαντάστηκαν….

16:50 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ – MEGA

Επεισόδιο 45: 
Ο Σινάν αγοράζει ένα καινούργιο σπίτι για τον ίδιο, τη Μινέ και τον γιο τους, Χασάν και προσκαλεί την αγαπημένη του, θέλοντας να της κάνει έκπληξη. Η Μινέ, όμως, δεν νιώθει ακόμη έτοιμη για να κάνει αυτό το βήμα και η έκπληξη ναυαγεί. Εντωμεταξύ, ο Τιμούρ έχει βάλει ντετέκτιβ να παρακολουθεί τη Μινέ, έτσι ώστε γνωρίζοντας τις κινήσεις της να μπορεί να αντιδράσει ακαριαία. Την ίδια στιγμή, η Ντερίν είναι απελπισμένη, καθώς ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο.
 
19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 186: Ο Σταύρος ζητάει συγγνώμη από τη Βίκυ για την απότομη συμπεριφορά του, αλλά της τονίζει πως έχει ανάγκη να μάθει την αλήθεια για το παρελθόν του… Ο Γιάννης υπόσχεται στη Μαντώ πως στο εξής θα ζουν ευτυχισμένοι και της ζητάει να τον παντρευτεί. Την ίδια ώρα, ο Βολιώτης σχεδιάζει την τιμωρία του Γιάννη, προκειμένου να δείξει τη δύναμή του στην πιάτσα. Η Χρύσα πιέζει τον ‘Αρη να της εξηγήσει περισσότερα για τη σπόντα που πέταξε, ότι υπάρχουν πολλά μυστικά στην οικογένεια, που εκείνη αγνοεί. Η Εύα τηλεφωνεί στην ‘Αννα και ζητάει εκ μέρους του συλλόγου γονέων την απομάκρυνση του Γρηγόρη από το κολέγιο… Η ‘Αννα καλεί τον ‘Αρη στο γραφείο της και του προτείνει να εκπροσωπήσει το κολέγιο σε έναν μαθηματικό διαγωνισμό. Συνυποψήφιός του θα είναι φυσικά ο Σταύρος… Η Νάνσυ πιάνει δουλειά στο κολέγιο και ο Θεόφιλος εκφράζει την ανησυχία του για την αντίδραση της Σάννυ… Στο μεταξύ, η Ζωή συμβουλεύει τη Βίκυ να πει την αλήθεια στο Σταύρο για το παρελθόν του…

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

Επεισόδιο 99-100 Πώς θα αντιδράσουν ο Ηγεμόνας Μουσταφά και η Αϊμπιγκέ στην απόφαση για τον γάμο τους; Πώς θα αντιδράσει ο Σουλεϊμάν όταν μάθει πως ο Ιμπραήμ παρήγγειλε το δικό του άγαλμα; Θα μάθει η Χατιτζέ για τον απαγορευμένο έρωτα του Ιμπραήμ με τη Νιγκιάρ; Θα χωρίσει η Μαχιντεβράν τον Μουσταφά από τον μεγάλο του έρωτα, την Εφσούν; Η απόφαση γάμου της Βαλιντέ, ξαφνιάζει τον Ηγεμόνα Μουσταφά και την Αϊμπιγκέ, κανείς από τους δύο δεν επιθυμεί αυτό τον γάμο. Ο Μουσταφά για να εμποδίσει τον γάμο, φτάνει ως τον Σουλεϊμάν. Ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν μένει έκπληκτος και αντιδρά με έναν τρόπο που η Βαλιντέ δεν περίμενε. Η Χατιτζέ ακούει την ομιλία του Ματρακτσί με τον Ιμπραήμ. Ο Ιμπραήμ αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Ματρακτσί και τη Νιγκιάρ. Το διαζύγιο της Νιγκιάρ προκαλεί ενδιαφέρον στο χαρέμι. Ο Ιμπραήμ αποφασίζει να φτιάξει την προτομή του και η Χατιτζέ ταράζεται με αυτή την απόφαση. Η Χουρρέμ μόλις μαθαίνει για την προτομή, μεταφέρει αμέσως το νέο στον Σουλεϊμάν. Ο αρραβώνας της Αϊμπιγκέ στεναχωρεί πολύ τον Μπαλί Μπέη. Η άρνηση όμως του Ηγεμόνα Μουσταφά για αυτό τον γάμο, τον κάνει να το ξανασκεφτεί. Ενώ η Χουρρέμ, πείθει την Αϊμπιγκέ πως αυτός ο έρωτας μπορεί να συνεχίσει, εκείνη κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση στον Μπαλί Μπέη. Η Μαχιντεβράν είναι ενοχλημένη που ο Ηγεμόνας είναι τόσο δεμένος με την Εφσούν. Χρησιμοποιώντας τη Βαλιντέ Σουλτάν, φροντίζει για την αποχώρηση της Εφσούν από το παλάτι. Ενώ η Χουρρέμ, ζητάει βοήθεια για την επιστροφή της Εφσούν, από ένα πρόσωπο έκπληξη. Η Μαχιντεβράν, θέλει να κάνει τον Μουσταφά να ξεχάσει την Εφσούν και του στέλνει μια καινούργια παλλακίδα για να κερδίσει την αγάπη του. ..

22:15 SON -ΑΝΤ1

Η ιστορία ξετυλίγεται μέσα από αναδρομές στο παρελθόν και γεγονότα που συνέβησαν ακόμα και 30 χρόνια πριν. Τα επεισόδια συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ, μέχρι την τελική αποκάλυψη της συγκλονιστικής αλήθειας.
Στη σειρά διακυβεύονται περίπλοκα και σύνθετα ζητήματα, όπως: ποιον πραγματικά μπορεί κάποιος να εμπιστεύεται; Δικαιούνται οι άνθρωποι να κάνουν «κακές πράξεις» για καλό σκοπό; Η σειρά συνδέει αρμονικά την πλοκή ενός θρίλερ στη μορφή μιας φιλόδοξης ιστορίας. Απαρτίζεται από ενδιαφέροντες χαρακτήρες με αντικρουόμενα συμφέροντα. Πρόκειται για τα αιώνια συναισθήματα αγάπης και ενοχής, όπως και τη δύναμη που έχει το παρελθόν όχι απλά να επηρεάζει, αλλά να στοιχειώνει το μέλλον.

Ο Σελίμ και η Αηλήν είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Ξαφνικά, όλη τους η ζωή αλλάζει δραματικά όταν το αεροπλάνο με το οποίο ταξιδεύει ο Σελίμ -γιατρός στο επάγγελμα- με προορισμό ένα συνέδριο στο εξωτερικό, συντρίβεται και όλοι οι επιβάτες σκοτώνονται. Στη λίστα όμως των επιβατών της μοιραίας πτήσης, δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Σελίμ. Η Αηλήν αναζητάει τον άντρα με την ελπίδα πως είναι ζωντανός. Μια σκληρή πραγματικότητα την περιμένει, όταν στην αναζήτησή της στρέφεται στις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου….

Διαβάστε ακόμα

Το πρώτο κυπριακό σίριαλ που έρχεται στην Ελλάδα! Δείτε τα τρέιλερ!