Γιώργος Λιανός: «Με αγχώνει που δεν πήρε ο Alpha τηλεοπτική άδεια»

Γιώργος Λιανός

«Εγώ αυτό που θέλω είναι να ξημερώσει μια ημέρα για όλους τους εργαζόμενους. Όχι μόνο στον Alpha, αλλά και στα άλλα κανάλια που έχουν μείνει χωρίς άδεια».

Συνέντευξη στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

«Με αγχώνει που δεν πήρε ο Alpha τηλεοπτική άδεια. Είναι μια τρομερά αγχωτική κατάσταση. Από εκεί και πέρα το πως έγινε η διαδικασία κλπ είναι παιχνίδι μεγάλων καρχαριών που δεν πρόκειται να κατανοήσει ποτέ κανένας μας. Δηλαδή ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι βρέθηκαν σε κλειστά δωμάτια και κάνουν έναν πλειστηριασμό ο οποίος μόνο πλειστηριασμός δεν είναι. Γιατί εγώ ξέρω κοιτάς στα μάτια τον ανταγωνιστή σου, αυτόν που θέλει να σου αρπάξει αυτό που θες και εσύ. Τον κοιτάς στα μάτια και τον ανταγωνίζεσαι στα ίσα. Αυτό που κάνανε να κοιτάνε μέσα από κλειστές πόρτες και να φαντάζονται. Αυτό δεν είναι πλειστηριασμός, είναι κάτι άλλο το οποίο ανήκει στο χώρο της φαντασίας.

Εγώ αυτό που θέλω είναι να ξημερώσει μια ημέρα για όλους τους εργαζόμενους. Όχι μόνο στον Alpha, αλλά και στα άλλα κανάλια που έχουν μείνει χωρίς άδεια. Και μόνο που προσπαθούν να αφαιρέσουν τις ειδήσεις, αυτό σημαίνει πολλά. Κάνουν λέει θεματικές άδειες. Ψυχαγωγικά κανάλια δηλαδή χωρίς ειδήσεις. Νομίζω είτε αριστερός είσαι, είτε δεξιός, είτε κωλοτούμπας τέλος πάντων. Καταλαβαίνεις ότι είναι μια προσπάθεια ξεκάθαρα φίμωσης της αναμετάδοσης των ειδήσεων. Είτε αυτές είναι χρωματισμένες, είτε αντικειμενικές. Δεν είχα καμία επίσημη ενημέρωση από τον Alpha από την στιγμή που το παιχνίδι έχει πάει αλλού. Ο τρόπος με τον οποίο έγινε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες είναι τραγικός! Ακόμα και για αυτούς που παίζουν ζάρια αυτή τη στιγμή», είπε ο Γιώργος Λιανός.