Άγρια αντιπαράθεση Παπαδάκη – Σκουρλέτη επειδή έδωσε το λόγο στη ΔΗΜΑΡ πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Π. Σκουρλέτης: "Αυτό το στημένο τηλεοπτικό σκηνικό πρέπει να σταματήσει"! - Γ. Παπαδάκης: "Δεν δέχομαι μαθήματα δημοκρατίας! Είστε άξιος της μοίρας σας"!

Φωτιά πήρε η συζήτηση στο Πρωινό ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί. Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης που εκπροσωπούσε τη ΝΔ, είχε μόλις ολοκληρώσει, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης, με το σκεπτικό ότι η ΔΗΜΑΡ συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα, έδωσε το λόγο στον εκπρόσωπό της, Νίκο Τσούκαλη. Ο παρουσιαστής θεώρησε ότι θα ήταν προτιμότερο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει στη συνέχεια, συνολικά και στους δύο. Αυτό όμως προκάλεσε την οργή του Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος ξέσπασε κατά του Γιώργου Παπαδάκη λέγοντας: «Αυτό το στημένο τηλεοπτικό σκηνικό πρέπει να σταματήσει! Εμείς θα σκεφτούμε συνολικά τη συμμετοχή μας στα πάνελ»!

Ο Γιώργος Παπαδάκης αιφνιδιάστηκε αρχικά από αυτή την αντίδραση, αλλά απάντησε με τον ίδιο τρόπο: «Θα το σκεφτώ κι εγώ αν θα έχω εκπρόσωπό σας»!

«Αν θέλετε μπορείτε να με καταργήσετε και τώρα!», συνέχισε ο κ. Σκουρλέτης με έντονο ύφος. Ο παρουσιαστής ζήτησε εξηγήσεις, αν κατηγορεί τον ίδιο για στημένη εκπομπή και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας …διπλωματική απάντηση είπε ότι αναφέρεται στην ΕΡΤ και σε κάποιες άλλες εκπομπές.

Ωστόσο, ο Π. Σκουρλέτης συνέχισε την ένταση: «Αυτή δεν είναι δημοκρατική συζήτηση!», με τον Γιώργο Παπαδάκη να βγαίνει από τα ρούχα του και να δίνει την τελική απάντησή του: «Δεν δέχομαι μετά από 37 χρόνια μαθήματα δημοκρατίας από κανέναν! Φρόντιζα πάντα να κρατάω τις αποστάσεις και έχω κατηγορηθεί ότι είμαι γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Είστε άξιοι της μοίρας σας»!

Δείτε το βίντεο: