Οι celebrities στη μάχη των δημοτικών εκλογών

Αγαπημένα πρόσωπα της showbiz στις κάλπες.

Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας, ο Ηλίας Ψινάκης για να μιλήσει για την υποψηφιότητά του στον Δήμο Μαραθώνα, όπου μένει τα τελευταία 18 χρόνια. Ο δαιμόνιος μάνατζερ θα συνεργαστεί σε αυτές τις εκλογές,όπως αποκάλυψε στο Μίλα, με τον Θέμη Μάλλη ενώ προσπαθεί να πάρει μαζί του όσους περισσότερους Marathonistas μπορεί.

Ακόμα και τον Πάυλο Κοντογιαννίδη «ψήνει» όπως έγραψε αστειευόμενος στον λογαριασμό του στο instagram ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία.

Δεν είναι όμως οι μοναδικοί εκπρόσωποι της showbiz που θα συναντήσουμε σε λίγους μήνες στις κάλπες. Η εφημερίδα »Ελεύθερος Τύπος» συγκέντρωσε όλους τους celebrities που θα ριχτούν στη μάχη των δημοτικών εκλογών. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα διεκδικούν ακόμα και την ηγεσία Δήμων ή ακόμα και Περιφερειών.

Ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος επίσης μίλησε για την υποψηφιότητά του στην εκπομπή της Τατιάνας, κατεβαίνει στον Δήμο Χαϊδαρίου, δηλώνοντας ότι βρίσκεται πλέον σε μια ωριμότητα που του επιτρέπει να διαθέσει τον εαυτό του στο κοινό όφελος.

Ο Λευτέρης Πανταζής αρχικά σχεδίαζε να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης αλλά…