Σαρώνουν σε τηλεθέαση Λιάγκας – Σκορδά

Στα ύψη τα νούμερα στο νεανικό κοινό!

Άργησαν, αλλά ήρθαν. Και όχι μόνο ήρθαν, αλλά παρασύρουν στο διάβα τους και τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen «κλέβοντας» κάθε πρωί τα υψηλότερα νούμερα. Ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και η παρέα τους φαίνεται πως έχουν καταφέρει να δικαιολογήσουν τον τίτλο της εκπομπής τους, να κάνουν τους τηλεθεατές να απολαύσουν το …Πρωινό tous και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά.

Όταν μπήκαν στην πρωινή ζώνη πριν από δύο χρόνια, η μεγάλη τους άνεση στην παρουσίαση… ο λόγος, το χιούμορ, οι κινήσεις, τα απρόοπτα, οι «εκρήξεις», το γέλιο… ήταν κάτι εντελώς καινούριο για τα μέχρι τότε δεδομένα, που αρκετούς ξένισε και πολλοί κατέκριναν. Ευτυχώς για τους ίδιους όμως, ήταν πολλοί περισσότεροι αυτοί που βρήκαν μια αυθεντική πρόταση ψυχαγωγίας στην παρέα του MEGA.

Σε μια τηλεόραση που φθίνει μέρα με την ημέρα, το Πρωινό mou μπήκε δυναμικά στην τρίτη του σεζόν. Οι μετρήσεις τηλεθέασης τους τοποθετούν καθημερινά στην κορυφή και με εξαιρετικές επιδόσεις. Στο ξεκίνημα της τρέχουσας εβδομάδας το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε Γιώργο και Φαίη σε ποσοστό 34,3%. Όσον αφορά στο νεανικό κοινό, το ποσοστό ξεπέρασε και το 40%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Λιάγκας – Σκορδά: Η τηλεθέαση του δυναμικού κοινού τους ανήκει