LIFE AND SPACE: Στο ράντζο της Έλεν Ντε Τζενέρις

Σήμερα στις 16.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με την Σίσσυ Φειδά.

Η Σίσσυ Φειδά μιλά με τον σεφ του γνωστού εστιατορίου, κ. Χρόνη Δαμαλά, που εκτός από τις εντυπωσιακές γαστρονομικές προτάσεις που παρουσιάζει, μοιράζεται μαζί με τους τηλεθεατές τις εμπειρίες του από την εθελοντική του εργασία στους Δίδυμους Πύργους, όπου μαγείρευε νύχτα και μέρα για τους διασώστες. Μιλάει επίσης για τις γεύσεις της μαμάς του αλλά και τις αγαπημένες του γωνιές, για αγορά φρέσκων και ποιοτικών υλικών, στο κέντρο της Αθήνας.

Ακόμα οι MI – RO υποδέχονται τη Σίσσυ στο κατάστημά τους στο Κολωνάκι και την ξεναγούν στον μαγικό κόσμο της μόδας. Η κριτική τους για το στυλ της σύγχρονης Ελληνίδας δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, καθώς προτείνουν καλόγουστες ιδέες και λύσεις. Κάθε νέο τους project μάλιστα τους απορροφά τόσο, ώστε ξεχνούν αμέσως το προηγούμενο, όσο επιτυχημένο κι αν ήταν αυτό!

Στη συνέχεια ο γνωστός αρχιτέκτονας Θωμάς Δοξιάδης, μιλά για την Ελλάδα και τους ανοιχτούς χώρους που τόσο αγαπά, ξεδιπλώνει το όραμά του για την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων στην πόλη, εξερευνώντας τα στενά της Πλάκας, στον ίσκιο της Ακρόπολης. Εστιάζει στην ορθολογική διαχείριση της φυσικής κληρονομιάς της Ελλάδας, με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρξει μια βιώσιμη προοπτική για το μέλλον.

Τέλος, οι φοιτητές Κολεγίου, βρίσκονται ένα βήμα πριν την υλοποίηση των δικών τους προτάσεων και ιδεών για τη διαμόρφωση των χώρων στο Χαμόγελο του Παιδιού. Η Σίσσυ δίνει ιδέες για την σωστή επιλογή χρωμάτων στα παιδικά και βρεφικά υπνοδωμάτια και ταξιδεύει τους τηλεθεατές στην ιστορία του επίπλου.