Τι είναι αυτό που φοβάται το MEGA στον τελικό του MasterChef 2;

Με πολλές δυσκολίες θα βγει στον αέρα ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής, όμως ένα φαίνεται να είναι το μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί το κανάλι.

Το ήδη γυρισμένο από πέρυσι MasterChef 2, που θα προβαλλόταν τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά αναβλήθηκε λόγω κρίσης, κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου. Η εκπομή θα προβάλλεται στην prime time ζώνη, λίγο μετά τις 22:00, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις θέλουν να βγαίνει στον αέρα όλες τις μέρες της εβδομάδας, πλην Τρίτης. Τα επεισόδια που έχουν προγραμματιστεί είναι 72, δηλαδή οι επίδοξοι master chefs θα είναι στον τηλεοπτικό αέρα μέχρι τα μέσα του Μάρτη.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού στο Mega φαίνονται αρκετά προβληματισμένοι. Τι είναι εκείνο που τους απασχολεί ιδιαίτερα; 

Όπως γράφει το ρεπορτάζ του Αλέξη Κοντού στο περιοδικό TV BOX, ο τελικός θα μαγνητοσκοπηθεί μία με δύο εβδομάδες πριν από την τηλεοπτική του προβολή. Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι το πως θα συγκεντρωθούν οι παίκτες και σε τι κατάσταση θα βρίσκονται! Λόγω της οικονομικής κρίσης, μερικοί έχουν φύγει στο εξωτερικό και μάλιστα δυο από αυτούς εργάζονται στο Βέλγιο και στην Κύπρο. 

Όσο για την κατάστασή τους, άνθρωπος από την παραγωγή συνάντησε τυχαία έναν από τους συμμετέχοντες και… τρόμαξε να τον γνωρίσει. Κατά δέκα κιλά βαρύτερος, έδειχνε άλλος άνθρωπος και φυσικά οι τηλεθεατές θα δυσκολευτούν να αναγνωρίσουν στον τελικό, τον αδύνατο παίκτη των πρώτων επεισοδίων.

Στο «Master Chef 2» δήλωσαν συμμετοχή 5.000 άτομα, με τους άντρες να υπερτερούν σε δυνατότητες και φαντασία, κάτι που αποτυπώνεται στην τελική 25άδα, όπου τα αρσενικά υπερτερούν.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε το τρέιλερ του «Master Chef!»

Που βρίσκονται σήμερα οι επίδοξοι Master Chefs;