Ηθοποιός των Βασιλιάδων δηλώνει,» Πουλάω πιο πολύ γυμνός και από δω και πέρα θα στηρίξω τη καριέρα μου στα σωματικά μου προσόντα»

" Αγαπώ το ανθρώπινο σώμα και δεν προσβάλλομαι όταν δω κάτι γυμνό"

Πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση» Άντρες έτοιμοι για όλα» και σχεδόν κάθε βράδυ κάνει στριπτίζ στη σκηνή, ο λόγος για τον Κώστα Κόκλα που έδωσε κοινή συνέντευξή με τον Θανάση Ευθιμιάδη, στο περιοδικό ΟΚ και το Γιάννη Πουλόπουλο!

Είχατε ενδοιασμούς όταν σας ζήτησαν, για τις ανάγκες της παράστασης, να εμφανιστείτε γυμνοί στη σκηνή;

Κώστας: Επειδή το ίδιο είχε συμβεί και το καλοκαίρι με τις Εκκλησιάζουσες, συνειδητοποιώ ότι μάλλον είναι το γραφτό μου. Φαίνεται ότι «πουλάω» πιο πολύ γυμνός και από και πέρα θα στηρίζω την καριέρα  μου στα σωματικά μου προσόντα! (Γέλια) Είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου που διασκεύασαν το Fully Monty και επειδή έχω δει το έργο ήξερα ότι θα εμφανιστούμε γυμνοί στη σκηνή!

Θανάσης:
Επειδή είμαι και εγώ παιδί που έχει μεγαλώσει με πουριτανισμό, εκείνη που με βοήθησε να ξεμπλοκάρω είναι η γυναίκα μου. Αυτή με έκανε να πω το «ναι», γιατί όταν της είπα ότι μου έχει γίνει πρόταση για να παίξω στο » Άντρες έτοιμοι για όλα», μόνο που δεν έκανε πάρτι. «Τέλεια» μου λέει «Αφού έχει την ευκαιρία να δουλέψεις με αυτούς τους συνεργάτες, μη σκέφτεσαι τίποτα». Ένα άλλο ζήτημα που έπρεπε να λύσω, ήταν το πως έπειτα από δέκα χρόνια συνεργασίας με το Εθνικό Θέατρο και το Φεστιβάλ Αθηνών, θα ξανάκανα κάτι τόσο εμπορικό. Είναι ένα κόμπλεξ που σου δημιουργούν εντέχνως οι εκπρόσωποι του ποιοτικού θεάτρου.Αυτό που με βοήθησε να το ξεπεράσω είναι η ασφάλεια που ένιωσα όταν δούλεψα πέρσι με τους Ρέππα-Παπαθανασίου στις Πατρίδες στο Εθνικό.

 Έχετε κάνει ποτέ γυμνισμό;

Κώστας: Ναι, έχω κάνει και αν τύχει να βρεθώ και τώρα σε ερημική παραλία θα ξανακάνω. Αγαπώ το ανθρώπινο σώμα και δεν προσβάλλομαι όταν δω κάτι γυμνό, Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι μεμπτό σε ένα γυμνό σώμα. Οι άνθρωποι είναι που ορίζουν τι είναι καλό και κακό.

Θανάσης: Σε οργανωμένες πλαζ γυμνιστών δεν θα το τολμούσα ποτέ. Έχω βρεθεί όμως σε ερημική παραλία, στη Χαλκιδική, όπου ήμουν μόνο εγώ και η παρέα μου και κάναμε γυμνισμό.

Διαβάστε ακόμα

Τσιμιτσέλης: Συναντιόμαστε και οι πέντε γυμνοί σ΄ένα μικρό χώρο! Έχουμε έρθει κοντά!

Ποιος από τους πέντε παραδέχεται ότι έχει απιστήσει κάμποσες φορές;

ΤοΖΑPPIT στην παρουσίαση του θεατρικού έργου ''Ανδρες έτοιμοι για όλα»

Άνδρες έτοιμοι για όλα… «Μες στην καλή χαρά»