Από αύριο η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τον Παπαδάκη!

Ο ΑΝΤ1 εμπλουτίζει το πρόγραμμά του! Μείνετε συντονισμένοι και απολαύστε super εκπομπές, από το πρωί… ως το βράδυ!

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από Δευτέρα 28 Ιανουαρίου!

FTHIS TV

Καθημερινά στις 11:00

 Η εκπομπή FTHIS TV με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου μετακομίζει στην Πρωινή Ζώνη. Έτσι, θα έρχεται στους δέκτες σας Live στις 11:00. Τα νέα τρέχουν, μην μένετε πίσω. Ακολουθήστε τα απ’ το πρωί, και μάθετε τα πιο hot showbiz news πρώτοι απ’ όλους!

ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ

Καθημερινά στις 16:50

Βασισμένο στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά, η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου, κέρδισε από την πρώτη στιγμή την αγάπη του κοινού στην Κύπρο. Από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου η επιτυχημένη σειρά θα προβάλλεται και στην Ελλάδα. Συντονιστείτε στον ΑΝΤ1. Ένα συναρπαστικό ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ, έρχεται για να σας καθηλώσει!

80’s Greek Lovers

Καθημερινά στις 18:00

Τα 80’s επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 και… στην καθημερινότητά σας! Αγαπημένες ταινίες, κορυφαίες ατάκες, κλασικές σκηνές, λατρεμένοι πρωταγωνιστές, αξέχαστες ερμηνείες που άφησαν εποχή, δίνουν καθημερινά ραντεβού από τις 18:00 έως τις 20:00 και σας υπόσχονται να φέρουν το σπαρταριστό γέλιο στα απογεύματά σας. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, ένα ξεκαρδιστικό ταξίδι στην ανεπανάληπτη δεκαετία του ’80 αρχίζει. Είστε έτοιμοι να το απολαύσετε;

SON

Καθημερινά στις 22:15

Ψυχολογικό δράμα τούρκικης παραγωγής 2011
Σκηνοθεσία: Uluç Bayraktar
Σενάριο: Berkun Oya
Πρωταγωνιστούν: Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç, Engin Altan Düzyatan

Από τον σκηνοθέτη του ΕΖΕΛ, έρχεται στον ΑΝΤ1 το νέο, δυνατό ψυχολογικό δράμα, SON. Πρόκειται για μία σειρά γεμάτη μυστήριο, δυνατή πλοκή, που κρατάει τον τηλεθεατή συνεχώς σε εγρήγορση με τις συναρπαστικές εξελίξεις. Η ιστορία περιγράφει την επώδυνη και αναπάντεχη διάλυση μιας φαινομενικά ευτυχισμένης οικογένειας. Όλα αρχίζουν όταν το ένοχο παρελθόν ξυπνά στους πρωταγωνιστές κρυμμένα μυστικά και εμμονές. Μπείτε στον κόσμο της δράσης, των ανατροπών, των κρυμμένων μυστικών! Εμμονές και πάθη, διλλήματα και ενοχές έρχονται με τη νέα δραματική σειρά SON, για να παίξουν τον πρώτο ρόλο στην καθημερινότητά σας.

Γνωρίστε τις ταινίες αυτής της εβδομάδας:

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου

«Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΤΩΝ FM STEREO»

Τρίτη 29 Ιανουαρίου

«ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ»

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου

«ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΟΔΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ»

Διαβάστε ακόμα

ΔΕΙΤΕ το τρέιλερ της νέας κυπριακής σειράς του ΑΝΤ1 – Πότε αρχίζει;

SON! Η απάντηση του ΑΝΤ1 στο Master Chef – Δείτε το τρέιλερ!