Ο Μάρκος Σεφερλής αποκαλύπτει για την ομάδα στο νέο πρωινό του MEGA!

Ποιος αποχωρεί; Ποιοι μένουν; Ποιοι έρχονται;

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Δρόμος 89,8», καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Καρποντίνη και του Άκη Αναστασιάδη και απάντησε στις ερωτήσεις για τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν στο νέο πρωινό που ετοιμάζει στο MEGA.

«Αν είναι η Έλενα θα είναι ένα μέλος όπως όλα τα υπόλοιπα της ομάδας. Δεν θα είμαστε ένα τηλεοπτικό ακόμα ζευγάρι», τόνισε ο ηθοποιός για την σύζυγό του Έλενα Τζαβαλιά.

Ο Μάρκος σημείωσε πως η Βίκυ Παγιατάκη παραμένει στην εκπομπή, ενώ αποχωρεί ο Άκης Πετρετζίκης. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος μάγειρας. 

Για τον αριθμό των ατόμων στο πάνελ, ο ηθοποιός τόνισε: «Δεν θέλουμε πολύ κόσμο. Πολλές φωνές δε νομίζω ότι κάνουν και καλό. Ένα πάνελ πέντε ατόμων μαζί με μένα νομίζω θα είναι ότι καλύτερο». 

Όσο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Γιατί να μην είναι. Είναι ένας άνθρωπος έξυπνος, με χιούμορ. Θέλω να είναι γιατί μου πάει, μου ταιριάζει. Δεν θα τον ήθελα στο ρόλο που ήταν μέχρι τώρα. Καλό θα είναι να ανανεώνεται ο καθένας, να εξελίσσεται, να πηγαίνει σε κάτι καλύτερο, αναβαθμισμένο».

//www.youtube.com/embed/p5kSaMJcCH8

Διαβάστε ακόμα:

Το selfie βίντεο του Μάρκου Σεφερλή για το πρωινό του MEGA

Καλωσόρισαν επίσημα τον Μάρκο Σεφερλή στο MEGA