Γεύσεις στη Φύση με τσιπουρομεζέδες

Μια εκπομπή με αρωματικό τσίπουρο και απίθανους τσιπουρομεζέδες ετοιμάζει ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη φύση» την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δημιουργεί πιάτα με κρεατικά και μπαχαρικά που συνδυάζονται με τσίπουρο και ετοιμάζει το πιο αρωματικό Κυριακάτικο τραπέζι.

Φτιάχνει αφράτα κεφτεδάκια με πικάντικη σάλτσα από πιπεριές, δείχνει πώς να μαρινάρουν λουκάνικα σε μια ιδιαίτερη μαρινάδα με λιαστές ντομάτες και τα σερβίρει σε σουβλάκια. Αποκαλύπτει τα μυστικά για να ετοιμάζει ο καθένας μόνος του τον πιο ζουμερό σπιτικό χοιρινό γύρο, γεμίζει τα πιο τραγανά ρολάκια με πατάτα και ζαμπόν και γεμίζει ένα τραπέζι με τους πιο νόστιμους τσιπουρομεζέδες.

Το επιδόρπιο αυτής της Κυριακής έχει τη δική του δυναμική σε γεύση και άρωμα. Ψητά κυδώνια σε σιρόπι ροζέ κρασιού, βελούδινη κρέμα γιαουρτιού και τραγανή βάση συνεργάζονται μοναδικά και δημιουργούν μια απίθανη τάρτα με κρέμα γιαουρτιού και ψητά κυδώνια!