Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλάει για τη Χρυσή Αυγή

Τι είπε για το Νότη Σφακιανάκη και τη Δέσποινα Βανδή;

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε αρκετές στιγμές από την οικογενειακή του ζωή, αλλά μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Μίμη Πλέσσα.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, θέλησε να συζητήσουν και για τις δηλώσεις του τραγουδιστή την περασμένη άνοιξη σχετικά με τη Χρυσή Αυγή και το θόρυβο που είχε ακολουθήσει. Ο Γιάννης Πλούταρχος διευκρίνησε: «Εγώ κάθισα και έδωσα ένα παράδειγμα, δεν τοποθετήθηκα πολιτικά. Ξαφνικά με έβγαλαν χρυσαυγίτη; Εμένα βρήκαν να βγάλουν χρυσαυγίτη; Έκανα το σταυρό μου! Τοποθετήθηκα κοινωνικά για το πως έχουν τα πράγματα. Δεν είπα για καμία Χρυσή Αυγή, για κανένα κόμμα. Απλά ήταν τότε η μόδα της Χρυσής Αυγής, αν έβγαζες μια σημαία στο μπαλκόνι σου σε έλεγαν χρυσαυγίτη. Ήμαρτον ρε παιδιά»! 

Ο τραγουδιστής μίλησε και για το Νότη Σφακιανάκη και τη διακοπή της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή. Στην ερώτηση για το αν ο ίδιος θα αποχωρούσε από το σχήμα, είπε: «Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική πεποίθηση κάθε ανθρώπου. Είναι δικό του δικαίωμα και μόνο δικό του δικαίωμα. Δεν με αφορά. Εμένα με αφορά μόνο πως θα συνυπάρξω με έναν καλλιτέχνη». 

//www.youtube.com/embed/y5Lia69nn9E

Διαβάστε ακόμα:

Αιφνιδίασε ο Κωστόπουλος: «Ξαφνικά μεγάλη τέχνη ο Πλέσσας… άσε με τώρα»!