Φλερτάρει έντονα με την τηλεόραση μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας

Τι και αν πέρασαν περίπου τέσσερα χρόνια απο την τελευταία φορά που τον είδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες;

Ο ίδιος παραμένει πάντα στους όμορφους εργένηδες της ελληνικής καλλιτεχνικής πραγματικότητας. Παρόλο που το αντικείμενό του δεν ειναι η τηλεόραση απο την πρώτη κιόλας εβδομάδα παρουσίας σε αυτήν κατάφερε να κλέψει τις καλύτερες εντυπώσεις των τηλεθεατριών και … όχι μόνο.

Ο λόγος φυσικά για τον φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο που τον είδαμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στο «Next Top Model» του Αντ1. Φέτος λοιπόν όπως όλα δείχνουν ερχεται ξανά η σειρά του για να συμμετέχει στα τηλεοπτικά δρώμενα. Έντονες φήμες τον θέλουν να συζητάει με το MEGA και μάλιστα για δύο διαφορετικά κόνσεπτ.

Το πρώτο δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το big thing του καναλιού «Just the two us». Οι άνθρωποι του MEGA τον πολιορκούν εδώ και καιρό για να βρεθεί ως διαγωνιζόμενος στο σόου τραγουδιού. Ο φωτογράφος αρχικά ήταν αρκετά διστακτικός όμως δεν έχει καταλήξει ακόμα στην τελική του απόφαση.

Το δεύτερο τηλεοπτικό κόνσεπτ που συζητάει με το κανάλι δινει έμφαση στο αντικείμενο του. Πρόκειται για την παρουσίαση μίας εκπομπής γεμάτης … εικόνες! Ειναι άλλωστε γνωστή η αγάπη του καναλιού για τις εκπομπές «διαφορετικής ματιάς» βλέπε «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη ή ακόμα και την μαγειρική εκπομπή του Δημήτρη Σκαρμούτσου «Χωρίς Συνταγή». Θα υποκύψει άραγε ο Χάρης Χριστόπουλος στο φλερτ του καναλιου;

Πάνος Γιαννακόπουλος

Διαβάστε ακόμα:

Ο Χάρης Χριστόπουλος εξηγεί στο «ΜΙΛΑ» γιατί δεν έχει κάνει οικογένεια ακόμα

Χριστόπουλος: Οδηγώ γυμνός μοτοσικλέτα