Οι διάσημοι καλεσμένοι του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός!

Είναι διάσημοι, δημοφιλείς, ταλαντούχοι, έχουν χιούμορ, άποψη και έρχονται για μία ολόκληρη εβδομάδα ο καθένας, για να μας βάλουν στον πιο κεφάτο ρυθμό. Ποιοι είναι;

Η Δούκισσα Νομικού, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Νικολέττα Ράλλη, η Σίσσυ Χρηστίδου και πολλοί ακόμα αγαπημένοι μας

celebrities!

 
Συντονιζόμαστε στον Ρυθμό 94,9 και ξεκινάμε τη μέρα μας με αγαπημένη μουσική και πολλά χαμόγελα! Κάθε εβδομάδα στο
πρωινό του Ρυθμού 07:00 – 10:00, παρέα με τον Νίκο Παπαδάκη και την Κατερίνα Ζαρίφη θα βρίσκονται στο studio και διάσημοι guests!


 

5-9 Νοεμβρίου, Δούκισσα Νομικού 
Την εβδομάδα που μας πέρασε η Δούκισσα Νομικού ήταν στην παρέα του Νίκου και της Κατερίνας… και όλα κι όλα, με το «κορίτσι» του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή στον Ρυθμό 9,49 το πρωινό μας απέκτησε… άλλον αέρα!
 
Εβδομάδα 12-16 Νοεμβρίου, Σωτήρης Καλυβάτσης 
Τα συναρπαστικά πρωινά συνεχίζονται στον Ρυθμό 9,49! Αυτή την εβδομάδα, ο αγαπημένος Σωτήρης Καλυβάτσης αφήνει για λίγο τα κύματα κι έρχεται… στα ραδιοκύματα. Μοιράζεται μαζί μας την αγαπημένη του μουσική και μας χαρίζει άπειρο γέλιο με το μοναδικό του χιούμορ!

Εβδομάδα 19-23 Νοεμβρίου, Νικολέττα Ράλλη 
Ακόμα μια ξεχωριστή εβδομάδα, με μια ξεχωριστή καλεσμένη στον
Ρυθμό 94,9! Η Νικολέττα Ράλλη έρχεται στην παρέα του Νίκου και της Κατερίνας και μας μεταδίδει… την πιο θετική ενέργεια!

Εβδομάδα 26-30 Νοεμβρίου, Σίσσυ Χρηστίδου 
Η Σίσσυ Χρηστίδου ξέρει να «σερβίρει» το πιο γλυκό πρωινό! Χαμογελάμε, σκεφτόμαστε θετικά, νιώθουμε αισιοδοξία, γιατί με Νίκο, Κατερίνα και Σίσσυ στον Ρυθμό 94,9 δεν έχουμε μόνο την καλύτερη μουσική της πόλης, αλλά και την καλύτερη διάθεση!

Οι εκπλήξεις στον Ρυθμό 94,9 δεν σταματούν ποτέ! Μένουμε συντονισμένοι στο καλύτερο μουσικό ραδιόφωνο της πόλης και
ακούμε τα καλύτερα… από τους καλύτερους!