Η Μαίρη Συνατσάκη μιλάει για την πρεμιέρα της!

Τι άγχος έχει;

– Επειτα από ενάμιση χρόνο αναμονής και αρκετές αναβολές πρεμιέρας, το «Master Chef» έρχεται στους δέκτες μας. Πώς αισθάνεσαι;
-Ενθουσιασμένη. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι επιτέλους έφτασε η στιγμή για να βγούμε στον αέρα. Εχω και μια απίστευτη περιέργεια για το τελικό αποτέλεσμα, γιατί έχουν συμβεί και διάφορα πραγματάκια στα γυρίσματα, τα οποία -το ομολογώ- έπειτα από ενάμιση χρόνο πια δεν θυμάμαι και έτσι δεν βλέπω την ώρα να τα δω και να τα ξαναθυμηθώ.

-Υπήρξε κάτι που να σε άγχωσε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;
-Είχα την αγωνία να τα καταφέρω και να ταιριάξω με αυτήν τη δεμένη ομάδα, που έκανε το ίδιο πράγμα επιτυχημένα δύο φορές, και να μη φαντάζω… ξένο σώμα. Θέλω να πιστεύω πως τα κατάφερα.

-Το πρόγραμμα αυτό ήταν η μεγάλη ευκαιρία που περίμενες;
– Φυσικά. Το «Master Chef» μου άνοιξε μια πολύ σημαντική πόρτα, την πόρτα του Mega και αυτό δεν μπορώ να μην το παραδεχτώ. Εννοείται πως μετά το MAD για μένα ήταν πολύτιμη η ευκαιρία που μου έδωσε και ο ΑΝΤ1 με το «Elatte» και το «Dancing», όμως το «Master Chef» πιστεύω πως θα είναι ορόσημο για την περαιτέρω τηλεοπτική μου πορεία.

-Είναι δύσκολοι αυτοί οι καιροί για νέες παρουσιάστριες;
-Ναι, γιατί απλούστατα είναι ελάχιστες οι νέες παραγωγές. Από την άλλη, η κρίση μάς έχει κάνει να είμαστε πιο ομαδικοί και… οικονομικοί και αυτό είναι κάτι που μπορεί να ανοίξει πόρτες σε νέους ανθρώπους.

tv έθνος

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα του Master Chef!