Πρωταγωνιστές: Είναι η κωμωδία το μεγάλο αντικαταθλιπτικό;

Με αυτό το ερώτημα περιπλανήθηκαν στην Αθήνα οι κάμερες της εκπομπής καταγράφοντας σκηνές με πρωταγωνιστές ανθρώπους που μας κάνουν να γελάμε... Αύριο στις 23.30, στο MEGA!

Έτσι σε αυτή την εκπομπή «πρωταγωνιστούν»:

Ιεροκλής Μιχαηλίδης – Δημήτρης Σταρόβας και όλη η ομάδα των «Άγαμων Θυτών» που συνεχίζει την «κοινωνική σάτιρα» εδώ και μια 20ετία. Πάνος Μουζουράκης και Θανάσης Αλευράς που ανάμεσα σε ροκ μουσικές κατεδαφίζουν όλο το σταρ σίστεμ ξεκινώντας από τον … εαυτό τους Μάρκος Σεφερλής, ο ήρωας της επιθεώρησης. Ματθίλδη Μαγγίρα που ανεβαίνει στα τραπέζια ενός μπαρ πότε σαν Ρένα Βλαχοπούλου και πότε σαν (λαϊκή τραγουδίστρια) Πάολα. Χριστόφορος Ζαραλίκος ανατρεπτικός εκπρόσωπος της βρετανικής σχολής του αυτοσχεδιασμού

Στην εκπομπή μιλά ο Κώστας Γεωργουσόπουλος που περισσότερο από 40 χρόνια παρακολουθεί και κρίνει θεατρικές παραστάσεις. Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνάντησε τον κ. Γεωργουσόπουλο την ώρα που δίδασκε νεαρούς ηθοποιούς σε δραματική σχολή και συζήτησε μαζί του για τους παλιούς και νέους ήρωες της ελληνικής κωμωδίας. Η Αλίκη, η Καρέζη, ο Μινωτής, ο Ηλιόπουλος, ο Σταυρίδης και πολλοί άλλοι αγαπημένοι κωμικοί πρωταγωνιστούν στις άγνωστες ιστορίες που εξομολογείται στον φακό ο Κώστας Γεωργουσόπουλος.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη αύριο, στις 23.30 στο MEGA.

Διαβάστε ακόμα

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει στον Σταύρο Θεοδωράκη το πραγματικό μέγεθος της περιουσίας του

Πρωταγωνιστές: Από τα εφηβικά φιλιά… στις εκτρώσεις!

Ποιος θα σώσει την Ελλάδα;

Πρωταγωνιστές …oι Γερμανοί που μας αγάπησαν