«Οι αριθμοί στους οποίους αναφέρεστε είναι πλασματικοί και…»

«Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα»

Η τραγουδίστρια Μαρία Ιακώβου που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από τον ρόλο της Πόπης Χαρίτου στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» μίλησε στο περιοδικό Hello! και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο επάγγελμά της.

Εάν θα έπρεπε να δώσετε εξηγήσεις στον εαυτό σας, θα λέγατε ότι είστε ικανοποιημένη με όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα στο επάγγελμά σας;

Με το μυαλό αλλά και την εμπειρία που έχω σήμερα θα σας έλεγα όχι. Βλέποντας όμως χωρίς μεμψιμοιρία πίσω στο χρόνο για τις δυνατότητες, τις δυνάμεις, τις γνώσεις και το κουράγιο που είχα τότε, με το χέρι στην καρδιά σας λέω ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα.

Τι θα αλλάζατε;

Θα ήμουν πιο αποφασιστική και θρασύς. Ενδεχομένως να είχα επιλέξει και άλλους ανθρώπους να στηρίξω τη δουλειά μου, από εκείνους που είχα σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους δίπλα μου. Πρόκειται για επιλογές που μου κόστισαν.

Έχετε νιώσει να μπαίνουν εμπόδιο κάποιοι στο να ακουστεί ένα σας τραγούδι στο ευρύ κοινό;

Θα σας απαντήσω λίγο διαφορετικά. Έχει τύχει να με ρωτήσουν γιατί μετά το τραγούδι μου «Για σένα ανασαίνω» δεν έχω βγάλει άλλο τραγούδι και εγώ να έχω κυκλοφορήσει άλλα τέσσερα. Ας ψάχνει ο κόσμος και λίγο στο internet πια τα τραγούδια μας, που θεωρώ ότι σε λίγο καιρό θα κυριαρχήσει.

Ως καλλιτέχνης όμως θα σας ενδιαφέρει να βλέπετε το τραγούδι σας ψηλά στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις του επίσημου δείκτη;

Όλοι αυτοί οι αριθμοί στους οποίους αναφέρεστε πέρα από ενδεικτικοί είναι και πλασματικοί και σε καμία περίπτωση καθολικοί. Μου έχει τύχει πολλές φορές ως πελάτισσα σε ένα νυχτερινό κέντρο ο τραγουδιστής να ερμηνεύει ένα κομμάτι που είναι στην πρώτη θέση των μεταδόσεων και ο κόσμος από κάτω να μην ξέρει μια λέξη από τους στίχους.

Διαβάστε ακόμα:

Από την ξαφνική δημοσιότητα στην απότομη προσγείωση