Αννίτα σε Γαρδέλη: «Από την αρχή που έχεις έρθει στην εκπομπή αισθάνομαι ότι υπάρχει κάτι που σε έχει φρικάρει…»

Γαρδέλης: «Τώρα να πούμε ό,τι ειπώθηκε στο παρασκήνιο; Θα σου πήγαινε να έχεις μία τέτοια εκπομπή...» - Διάχυτη αμηχανία σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης. Δείτε τι έγινε!

Ο Σταμάτης Γαρδέλης που πρόσφατα είχαμε δει καλεσμένο στην Ναταλία Γερμανού βρέθηκε χτες στο πλατό της εκπομπής Αννίτα SOS και είχε αρκετή ποιητική διάθεση. Μετά το πρώτο διάλειμμα για διαφημίσεις η Αννίτα επέστρεψε λέγοντας «Μας έχει αποσυντονίσει εδώ ο Γαρδέλης» και ο ηθοποιός ανταπάντησε «Ξέρεις τι μας αποσυντονίζει; Το πιατίνι που χτυπάς. Οι δονήσεις όταν χτυπάς μπαίνουν μέσα στο μυαλό μας και μας αποσυντονίζουν». «Δεν χτύπησα το πιατίνι, μόνο στην αρχή» είπε η παρουσιάστρια πειράζοντας τα μαλλιά της και ο ηθοποιός το συνέχισε σχολιάζοντάς το «Ενώ τώρα που φτιάχνεις τα μαλλιά σου είμαστε πάρα πολύ συντονισμένοι όλοι ώστε να μας δώσεις ρυθμό και να μας μιλήσεις για ποίηση»

Κι όλα αυτά ήταν μόνο η αρχή… Στη συνέχεια η Αννίτα θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στη συνέντευξη:

«Κοίτα να σου πω κάτι. Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να τα αναλύσει κανείς ποιητικά και έχεις αυτή τη διάθεση, την εκτιμώ πολύ και τη σέβομαι και τη θαυμάζω και υπάρχουν και πράγματα που μπορεί να τα αναλύσει κανείς μόνο ρεαλιστικά. Μου έχεις πετάξει δύο shot -α. Με έχεις shot -άρει δύο φορές, η μία είναι για τον ήχο του πιατινίου μου. Από την αρχή που έχεις έρθει στην εκπομπή, αισθάνομαι ότι υπάρχει κάτι το οποίο σε έχει φρικάρει και θα ήθελα να το ξεκαθαρίσουμε για να μη φύγουμε με αγκαθάκια μέσα μας… Το ένα είναι ότι πριν από εσένα ήρθε το παιδί που μας μίλησε για τις ανησυχίες του τις επαγγελματικές. Επειδή αισθάνομαι ότι μου έχεις ρίξει δύο shot-α για το γεγονός ότι είσαι εδώ, για το πως είναι η εκπομπή μας, τι ακριβώς κάνει και τα λοιπά και για τον ήχο του πιατινίου μου.»

«Στον αέρα σου είπα για το πιατίνι μόνο. Τώρα να πούμε ό,τι ειπώθηκε στο παρασκήνιο; Θα σου πήγαινε να έχεις μία τέτοια εκπομπή… ανάποδα όλα.» απάντησε ο ηθοποιός.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Σταμάτη Γαρδέλη στην Αννίτα και πως εξελίχθηκε η κουβέντα: