Βράδυ …χωρίς ταυτότητα

Τι περιλαμβάνει το αποψινό μενού;

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 148: Η Βίκυ χάνεται όλο και περισσότερο στη δίνη του έρωτά της για τον Δημήτρη. Οι τοκογλύφοι πιέζουν τον Γιάννη να τους ξοφλήσει, την ίδια ώρα που η Μαντώ είναι χαρούμενη που τα πράγματα δείχνουν να έχουν ηρεμήσει. Η Αλεξάνδρα ζητά να μάθει όλες τις παραμέτρους της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών στον Δημήτρη. Ο Γρηγόρης πιέζει για την απομάκρυνση της Κρίστης από το κολέγιο. Ο Θεόφιλος προτείνει στον Σιμόν να τον βοηθήσει όταν τον βλέπει μόνο και θλιμμένο. Ο Σταύρος με τη βοήθεια του Ρώσου ερευνά το παρελθόν της Βίκυς ενώ παράλληλα, ο 'Αρης, με τη βοήθεια της 'Αντας συνεχίζει τις δικές του έρευνες για την ανακάλυψη του άγνωστου αδερφού του.

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63- 64: Η Νιγκιάρ είδε τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν μαζί με την Πριγκίπισσα Ισαβέλλα. Θα ενημερώσει όμως τη Χουρρέμ; Η Πριγκίπισσα Ισαβέλλα προσπάθησε να χαστουκίσει τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν και τώρα θα πληρώσει το τίμημα του θράσους της. Ο Τζόσουα για να κρατήσει σε απόσταση την Αρμίν από τον Μπαλί Μπέη, θέλει να την πάει κάπου μακριά από την Πόλη. Ο Μπαλί Μπέη όμως, για να τον εμποδίσει κλέβει την Αρμίν. Ο Τζόσουα θα αναφέρει τον Μπαλί Μπέη που έκλεψε την κόρη του στον Ιμπραήμ Πασά. Η Χουρρέμ αντιλαμβάνεται πως ο Σουλεϊμάν απομακρύνεται από αυτήν όλο και περισσότερο. Τώρα η Χουρρέμ θέλει όσο ποτέ να ξεφορτωθεί την Πριγκίπισσα, έτσι πηγαίνει στο παλάτι του Ιμπραήμ Πασά για να της μιλήσει. Θα τα καταφέρει τελικά;

21:45 CHAMPIONS LEAGUE – NET

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ και σε ERT HD

Ο Λιονέλ Μέσι των ρεκόρ θα μαγέψει και πάλι τους τηλεθεατές της Δημόσιας Τηλεόρασης, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 21.45 στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. O super star της Μπαρσελόνα αν επιτύχει δύο γκολ στον αγώνα με αντίπαλο τη Μπενφίκα, θα ισοφαρίσει τα 85 τέρματα που έχει πετύχει σε ένα έτος ο Γερμανός μεγάλος σκόρερ της Μπάγερν Μονάχου τη δεκαετία του ΄70 Γκερντ Μίλερ.

22:00 ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ – STAR

Κατορθώνει να επιβιώσει με δυο σφαίρες στην πλάτη και, όταν τελικά συνέρχεται από το κώμα, ο Τζέισον Μπορν συνειδητοποιεί πως έχει χάσει τελείως τη μνήμη του. Οι έρευνες για να βρει πάλι την ταυτότητά του οδηγούν τον Μπορν στη Ζυρίχη και στο Παρίσι. Όμως, μετά από μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας του, ο Μπορν συνειδητοποιεί πως κάποιοι τον θέλουν οπωσδήποτε νεκρό.

Αποφασισμένος πια να βάλει στο στόχαστρό του αυτούς που τον… στοχεύουν, ο Μπορν δεν αργεί να ανακαλύψει πως διαθέτει και ο ίδιος φονικό ένστικτο. Και δεν πρόκειται να χαριστεί στους αντιπάλους του…

Διαβάστε ακόμα:

Έλληνες του Πνεύματος και της Τέχνης: Κωνσταντίνος Καβάφης