Νίκος Αναδιώτης:»Έχουμε κινηθεί νομικά για τους Βασιλιάδες»

" Η τηλεόραση είναι καθρέφτης της κοινωνίας"

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τη Γωγώ Θωμά για τους «Βασιλιάδες» και για τη νομική όδο που θα ακολουθήσει και οι συνάδελφοί του, αφού ακόμα δεν έχει πληρωθεί για τα επεισόδια που έχουν γυρίσει…

Και ενώ η δεύτερη σεζόν ήταν στα σκαριά, τελικά η σειρά κόπηκε. Τι γεύση σας άφησε όλο αυτό;

Θα σταθώ στη χαρά που μου έδωσε και δεν θα μείνω στη λύπη που μου προκάλεσε το γεγονός. Μακάρι να συνεχιζόταν η σειρά, αλλά αν έχουμε υγεία θα έρθει κάτι άλλο.

Στεναχωρηθήκατε, που εξαιτίας της κρίσης μια τόσο καλή σειρά «κόπηκε»;

Η τηλεόραση είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας. Θα πρέπει ο κόσμος που βλέπει τα πρόσωπα της τηλεόρασης να μην φαντάζεται πως ζουν σε ένα διαφορετικό κόσμο. Οι παραστάσεις αλλάζουν, η ζωή είναι η ίδια. Όπως όλοι οι υπόλοιποι σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς έχουν τα προβλήματα τους, τόσα και ακόμα περισσότερα ίσως έχουμε και εμείς.

Τα χρήματα σας από τα επεισόδια που έχουν γυριστεί, θα τα πάρετε τελικά;

Δεν τα έχουμε πάρει, αλλά όλοι οι ηθοποιοί έχουμε κρατήσει μια κοινή στάση απέναντι στην παραγωγή και όσους ευθύνονται για τις αμοιβές μας.

Έχετε κινηθεί νομικά;

Ναι, μέσω του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών. Δεν ξέρω τα αποτελέσματα ακόμη. Μακάρι να ήμουν ο μοναδικός που τα περνάει αυτά και να ήταν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες καλύτερα. Αλλά, δυστυχώς, συμπάσχουμε όλοι.

Διαβάστε ακόμα

Τα πέταξε ο Αναδιώτης στο μάμπο

Το ξέσπασμα του Χ. Σιμαρδάνη για τους απλήρωτους ηθοποιούς

O Πάνος Βλάχος μιλάει για το άδοξο τέλος των Βασιλιάδων

Πρωταγωνιστής των Βασιλιάδων έχει σχέση με πρωταγωνίστρια από το Αμάρτημα!

Ηθοποιός των Βασιλιάδων φτιάχνει σώμα για να βγει …γυμνός!