Επιτέλους Ναταλία!

Εκτός από τα ποσοστά κατέκτησε και κάτι ακόμα..

 »Επιτέλους Ναταλία»! Αυτόν τον τίτλο ήθελε η Ναταλία Γερμανού για την εκπομπή της και θα της τον δανειστώ, έστω για ένα κομμάτι. Άλλωστε και το «Η Γερμανού ξανάρχεται» είναι αρκετά ευφάνταστο.

Επιτέλους Ναταλία λοιπόν! Χωρίς το ξανθό ατάλαντο φυτευτό τσιμπούρι του «Μεστην καλή χαρά» και με διάθεση να ξεφύγει από τα τηλε-τετριμμένα. Δηλαδή, δεν απέφυγε να αυτοσαρκαστεί (μεγάλη αρετή) και να μας αραδιάσει όλα τα tweets που το καλοκαίρι την δούλευαν ψιλό γαζί για την σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου.

Είδατε να το κάνουν πολλές στην τηλεόραση ;

Από τη Ναταλία περιμένω καλές ιδέες πασπαλισμένες με «Αλάτι και πιπέρι». Η εκπομπή αυτή ήταν μία και μοναδική και ιστορική και καλά έκανε και δεν την…έθαψε στο συρτάρι της, αλλά ανέσυρε μια ατμόσφαιρα από αυτήν, της φόρεσε κοστούμι του 2013 και μας την σέρβιρε. Και ήταν νόστιμη και δυνατή. Από ότι φάνηκε άρεσε στους πολλούς τηλεθεατές, αλλά και να ΜΗΝ άρεσε στους πολλούς, εμένα μου άρεσε.

Μπορεί ο Φρέντυ Γερμανός να ήταν ένας και μοναδικός, αλλά τέτοιοι ήταν και οι καλεσμένοι του και θα ήταν άδικο να κάνουμε την…σύγκριση. Είδατε καμία Καρέζη ή Βουγιουκλάκη να κυκλοφορεί έξω ή κανέναν Ηλιόπουλο και Χορν ; Ψάχνω, ψάχνω και τίποτα…

Και πριν μιλήσουμε για περιεχόμενο, ας σκεφτούμε ότι σε εκείνη την αλησμόνητη εκπομπή είχε πάει καλεσμένος τόσο ο Μίκης Θεοδωράκης όσο και η…Σταρ Ελλάς. Αλλά η ποιότητα ήταν τέτοια που ξεχείλιζε στα σπίτια των τυχερών τηλεθεατών.

Τώρα, όμως είμαστε το 2013, όχι στο 1973. Η Ναταλία ήταν Ναταλία ξανά. Όχι η Ναταλία του «Μεστην καλή χαρά» και της αγιογραφίας. Αυτήν που είδα την Παρασκευή, την προτιμώ. Δεν φοβήθηκε να βγάλει την αλήθεια που την καταπίεζε, να κάνει χιούμορ, ακόμα και με τον σύντροφό της, αλλά και να βάλει πιο ψηλά τον πήχυ για τις επόμενες εκπομπές που θα κάνει…

Well done!