Απίστευτες προσφορές από το CareMarket.gr: PAMPERS πάνα βρακάκι Νο4 EASY-UP MAXI 46 τεμάχια μόνο 11 ευρώ

Η CareMarket.gr συνεχίζει τις μεγάλες προσφορές. Γιατί να πηγαίνετε super market μέσα στο μποτιλιάρισμα όταν ό,τι θελήσετε μπορεί να έρθει σπίτι σας με ένα... κλικ; Η CareMarket.gr ήρθε για να προσφέρει ποιότητα στην καθημερινότητά σας! Για άλλη μια μέρα, οι προσφορές είναι εντυπωσιακές.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αγοράστε PAMPERS πάνα βρακάκι Νο4 EASY-UP MAXI 46 τεμάχια μόνο 11 ευρώ

Αγοράστε PAMPERS πάνα βρακάκι Νο5 EASY-UP JUNIOR PAMPERS 42 τεμάχια μόνο 11 ευρώ

Αγοράστε ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ENERGIZING FA 750ML μόνο 1,5 ευρώ

Αγοράστε ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ YOGHURT VAN HONEY FA 750M μόνο 1,5 ευρώ

Αγοράστε NEOMAT απορρυπαντικό πλυντηρίου κουτί 55 μεζούρες 3,850K μόνο 4,5 ευρώ

Η Caremarket.gr σε συνεργασία με την Carrefour – Μαρινόπουλος σας δίνουν 9000 προϊόντα για να κάνετε τα ψώνια σας. Κερδίστε χρήματα από τις χαμηλές τιμές και τις καθημερινές προσφορές μας.

Κάντε τις αγορές σας από τη δουλειά ή το σπίτι σας, όλο το 24ωρο. Όταν εσείς δουλεύετε ή ξεκουράζεστε, εμείς κάνουμε τα ψώνια για εσάς και σας τα φέρνουμε.

Η CareMarket.gr και η Carrefour – Μαρινόπουλος καταλαβαίνοντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, σας κάνει δώρο τη χρέωση αντικαταβολής. Παράλληλα σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε παραγγελία από τα 30 ευρώ, ενώ για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ δεν έχετε καμία απολύτως χρέωση μεταφορικών.

Ο εκπαιδευμένος υπάλληλος θα φροντίσει για την παραγγελία σας, σαν να ψώνιζε για το σπίτι του, επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα.

Οι αγορές σας θα συσκευαστούν προσεκτικά σε κιβώτια και ειδικές συσκευασίες για φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα.
Η μεταφορά θα γίνει από ειδικά φορτηγά ψυγεία διατηρώντας τη φρεσκάδα των τροφίμων και θα σας παραδοθεί την ώρα και ημέρα που εσείς διαλέξατε, στο χώρο σας.

Τα ψώνια στο supermarket γίνονται ευχάριστα και ξεκούραστα. Εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες της Caremarket.gr και την Carrefour – Μαρινόπουλος για να κερδίσετε χρόνο και χρήματα για εσάς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

CareMarket.gr τα οικονομικά ψώνια σπίτι σας!