Ζωή Λάσκαρη: Η τελευταία καληνύχτα στο Πόρτο Ράφτη

Ζωή Λάσκαρη

Έπαθαν σοκ το επόμενο πρωί όταν μπήκαν στο υπνοδωμάτιο της ηθοποιού...

Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν διάβαζε την είδηση «Πέθανε η Ζωή Λάσκαρη». Η τελευταία μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή και βύθισε σε θλίψη όλη την Ελλάδα. Οι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν να συνηδειτοποιήσουν το κακό που τους βρήκε! Η 73χρονη ηθοποιός δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το κακό που θα συνέβαινε.

[dfp_ads id=236982]

Το πρωί της Παρασκευής, όπως γράφει η Έλλη Φεραίου στην εφημερίδα Spirto, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σηκώθηκε νωρίς, παρότι είχε αργήσει να επιστρέψει το βράδυ από το γραφείο. Του έκανε εντύπωση που η Ζωή Λάσκαρη δεν είχε ξυπνήσει νωρίτερα από αυτόν, αλλά σκέφτηκε πως θα ήταν κουρασμένη και έφυγε και πάλι για το γραφείο, χωρίς να την ενοχλήσει. Οι ώρες όμως περνούσαν κι εκείνη δεν έδινε σημεία ζωής.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι η οικιακή βοηθός, έχοντας ανησυχήσει από την απουσία της κυρίας της, πλησίασε στο δωμάτιό της, χτύπησε την πόρτα, αλλά δεν έλαβε απάντηση. Τότε αποφάσισε να ανοίξει και να μπει. Το θέαμα που αντίκρισε της έκοψε την ανάσα. Πλησίασε και διαπίστωσε πως δεν είχε τις αισθήσεις της, ούτε καν ανέπνεε.

Ταραγμένη έτρεξε αμέσως να τηλεφωνήσει στη Μάρθα, η οποία έφτασε στο σπίτι σε χρόνο-ρεκόρ, κάθιδρη από τον πανικό και την αγωνία. Το σοκ που υπέστη όταν είδε νεκρή τη μητέρα της δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί. Κυριολεκτικά κατέρρευσε, όμως βρήκε το κουράγιο να ειδοποιήσει τον πατριό, την αδελφή και τον πατέρα της, οι οποίοι έσπευσαν στο Πόρτο Ράφτη σαν τρελοί.