«Η Ζωή Λάσκαρη οδηγούσε πολύ γρήγορα, παραλίγο να με σκοτώσει στο Σούνιο»

Ζωή Λάσκαρη

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει άγνωστα περιστατικά με συναδέλφους της!

Η Ελένη Ανουσάκη έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα, όπου αποκάλυψε και μερικά άγνωστα περιστατικά με συναδέλφους της, τους οποίους η ίδια αγάπησε.

[dfp_ads id=236982]

Διαβάστε όσα δήλωσε η Ελένη Ανουσάκη για συναδέλφους της…

Ζωή Λάσκαρη: «Καλός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Θυμάμαι μια μέρα που πήγαμε βόλτα στο Σούνιο με το αυτοκίνητό της. Οδηγούσε πολύ γρήγορα, παραλίγο να με σκοτώσει».

Μελίνα Μερκούρη: «Έλεγε στις ηθοποιούς “βγάλτε τα πατσουλιά που φοράτε”. Η Μελίνα ήταν αδερφική μου φίλη. Ήθελε να είσαι πάντα πολύ καλά ντυμένη, με ωραία χρώματα και καθαρά χέρια και μαλλιά».

Δημήτρης Χορν: «Οικογενειακός μας φίλος, αγαπούσε την καθαριότητα. “Δεν μπαίνει μέσα στο θέατρο άνθρωπος χωρίς αποσμητικό”, έλεγε στις πρόβες».

Άννα Συνοδινού: «Μελετούσε τα λόγια της μέσα στο λεωφορείο. Νόμιζαν ότι μιλάει μόνη της και εκείνη πρόβαρε τον ρόλο της. Σπουδαία γυναίκα».

Μάνος Κατράκης: «Δάσκαλός μου. Με συμβούλευε πάντα να μιλάω πιο αργά και να μην μπαίνω στη σκηνή με το αριστερό πόδι».

Δέσπω Διαμαντίδου: «Όταν μάλωνα με τη μαμά μου πήγαινα να μείνω στο σπίτι της Δέσπως. Ήταν δυο στενά παρακάτω από το δικό μας σπίτι στο Κολωνάκι. “Πάλι στη Διαμαντίδου είναι αυτή; Φωνάξτε τη να γυρίσει πίσω” έλεγε η μητέρα μου».

Μιχάλης Κακογιάννης: «Στα 18 μου έφυγα για την Ιταλία. Ήθελα να κάνω καριέρα εκεί, αλλά με γύρισε πίσω ο Κακογιάννης δύο μήνες μετά, γιατί είχα αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του λόγω Ζορμπά».