Ζωή Λάσκαρη: Η γυμνή φωτογράφιση που έγραψε ιστορία!

Ζωή Λάσκαρη

Τι είχε πει η ηθοποιός στον Γιώργο Λιάνη γι’ αυτήν την περιβόητη φωτογράφιση;

Στο Γιώργο Λιάνη και την εφημερίδα Real είχε μιλήσει η Ζωή Λάσκαρη το 2015. Η σπουδαία ηθοποιός είχε αναφερθεί τότε στην τολμηρή φωτογράφιση που είχε κάνει στη Δήλο για λογαριασμό του περιοδικού Playboy, όταν ήταν 41 ετών.

[dfp_ads id=236982]

«Όταν μου πρότειναν από το Playboy να κάνουμε τη γνωστή φωτογράφιση, μου άρεσε η ιδέα. Ζήτησα όμως ότι ήθελα. Δεν ήθελα λεφτά. Ήθελα ένα κότερο, να μπω στη φωτολουσία του Αιγαίου, σε μέρη που δεν φωτογραφήθηκε κανείς και κει, γυμνή, να παραδοθώ στον ήλιο. Τι χρειαζόμουν; Έναν μακιγιέρ κι ένα φωτογράφο. Αυτά ζήτησα… Πόσο εξευτελισμένη θα ήμουν σήμερα αν είχα πουλήσει το γυμνό κορμί μου τότε; Όσο πιο ακριβά, τόσο πιο εξευτελισμένη», είχε πει η Ζωή Λάσκαρη.

Το “αντίο” της Φαίης Σκορδά στη Ζωή Λάσκαρη!

«Ναι, αλλά προκάλεσες σφοδρές αντιδράσεις. Η Άννα Συνοδινού έφερε το θέμα στη Βουλή», της είπε ο Γιώργος Λιάνης και η ηθοποιός είχε απαντήσει στη συνέχεια: «Υπερβολές, περασμένα ξεχασμένα. Πιστεύω ότι και αυτή το χάρηκε. Αφού, κι εγώ που έβλεπα τον εαυτό μου γυμνό, τρελάθηκα. Η Μελίνα είπε το αμίμητο «αυτή θα έπρεπε να είναι για πάντα η διαφήμιση του ΕΟΤ»!».

Ζωή Λάσκαρη: Η τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση στο Celebrity travel!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρετά τη Ζωή Λάσκαρη!