Ζωή Λάσκαρη: Η Άση Μπήλιου και η πρόβλεψη για τον θάνατο της ηθοποιού

Άση Μπήλιου

"Έδειχναν ένα πολύ δύσκολο timing για εκείνη".

[dfp_ads id=236982]

«Έφυγε» για το τελευταίο της ταξίδι η Ζωή Λάσκαρη και η θλίψη είναι μεγάλη για όλους όσοι τη γνώρισαν και κυρίως για τους δικούς της ανθρώπους. Η Άση Μπήλιου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της για την ολική έκλειψη στον Λέοντα που θα γίνει αύριο. Στο κείμενό της σχολιάζει αστρολογικά και τον θάνατο της μεγάλης μας ηθοποιού.

«Ωροσκόπο Λέοντα παρεμπιμπτόντως είχε και η αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη που έφυγε χτες. Ο συνδυασμός Κρόνου πάνω στον Ήλιο της ( ήταν Τοξότης) με Πλούτωνα στον Λέοντα πάνω στον ωροσκόπο, να χτυπιέται από τις εκλείψεις της φετινής χρονιάς κι άλλοι βέβαια παράγοντες ( πρόοδοι, λοιπές διελεύσεις) έδειχναν ένα πολύ δύσκολο timing για εκείνη».

Έκλειψη Ηλίου την 21η Αυγούστου στον Λέοντα! Είναι η πιο δυνατή έκλειψη της χρονιάς για την οποία έχουν γραφτεί πολλά και σίγουρα ακόμη κι αν δεν θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε στην χώρα μας δεν σημαίνει ότι δεν μας επηρεάζει. Ορατή θα είναι πλήρως στην Αμερική. Άλλωστε το ωροσκόπιο του Τραμπ επηρεάζεται ιδιαιτέρως, αφού έχει ωροσκόπο και Άρη στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα. Ωροσκόπο Λέοντα παρεμπιμπτόντως είχε και η αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη που έφυγε χτες. Ο συνδυασμός Κρόνου πάνω στον Ήλιο της ( ήταν Τοξότης) με Πλούτωνα στον Λέοντα πάνω στον ωροσκόπο, να χτυπιέται από τις εκλείψεις της φετινής χρονιάς κι άλλοι βέβαια παράγοντες ( πρόοδοι, λοιπές διελεύσεις) έδειχναν ένα πολύ δύσκολο timing για εκείνη. Η Αμερική όπως και η Αγγλία είναι τα κράτη που επηρεάζονται περισσότερο μέχρι το ξεκίνημα του 2019 από αυτή την έκλειψη. Μην περιμένετε βέβαια ότι όλα θα συμβούν την Δευτέρα. Δεν λειτουργούν έτσι οι εκλείψεις. Πολλές φορές η επιρροή τους γίνεται αντιληπτή μέρες ή μήνες μετά. Αναλυτικά για κάθε ζώδιο θα κάνω επιπλέον πόστ. Το σίγουρο είναι ότι οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί με γενέθλια τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων αυτών θα επηρεαστούν περισσότερο. Το ίδιο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις 27,28,29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Η έκλειψη φέρνει αλλαγές στην ζωή μας. Όμως δεν χρειάζεται να τις φοβόμαστε ίσα ίσα που πρέπει να τις καλοδεχτούμε. Μην ξεχνάτε ότι η έκλειψη αυτή είναι ταυτόχρονα και νέα σελήνη. Άρα παραπέμπει σε νέα ξεκινήματα που κάποιες φορές για να γίνουν χρειάζεται να δώσουμε τέλος σε κάποιες άλλες καταστάσεις ή σχέσεις κι ίσως με ένα δύσκολο τρόπο. Η έκλειψη αυτή αφορά το » εγώ» μας, τον εαυτό μας, τη δική μας ταυτότητα. Το μήνυμα που στέλνει είναι βρες τον εαυτό σου, ανάλαβε τις ευθύνες σου, σταμάτα να κατηγορείς τους άλλους για ότι δεν πάει καλά στη δική σου ζωή. Όσο κι αν προβληματιστούμε ή σοκαριστούμε από τα γεγονότα που σίγουρα κι αυτή τη φορά θα είναι ζόρικα παγκοσμίως δεν πρέπει να χάνουμε το δικό μας κέντρο βάρους και αντί να περιμένουμε τους άλλους, να μεριμνήσουν για μας ας δούμε εμείς οι ίδιοι πως μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που δεν μας αρέσουν γύρω μας! Θα ακολουθήςουν αργότερα προβλέψεις ανά ζώδιο????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asi Biliou (@asibiliou) στις