Ζωή Λάσκαρη: Η απίστευτη κόντρα με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη!

Ζωή Λάσκαρη

Δείτε όλα όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους!

Πέρυσι τον Ιούνιο η Ζωή Λάσκαρη είχε ξεσπάσει κατά του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για τα όσα είχε γράψει στο βιβλίο του, σχετικά με τα στούντιο του Φίνου.

[dfp_ads id=236982]

«Πως ο Φίνος δεν είχε τουαλέτες στα καμαρίνια των ηθοποιών και πως αναγκάζονταν να πηγαίνουν στα χωράφια, ισχυρίζεται ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης στο βιβλίο του.

Δεν ξέρω από που αντλεί τις πληροφορίες του. Από ανθρώπους που δεν δούλεψαν ποτέ με τον Φίνο; Από κάποιους που ήθελαν να γίνουν Φίνος στη θέση του Φίνου; Μήπως πρόκειται απλά για φαντασιώσεις του ίδιου του Τριανταφυλλίδη;

Το ξέσπασμα σε Κωστόπουλο – Μπαλατσινού! «Είστε ανώμαλοι!»

Ίσως ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης αναφέρεται στην κατοχική περίοδο, όταν ακόμα ο Φίνος ξεκινούσε τις παραγωγές του με τα γραφεία του στην οδό Χίου και τα στούντιο στην οδό Στουρνάρη και δεν υπήρχε η οργάνωση και οι υποδομές των στούντιο που κατασκευάστηκαν μετακατοχικά στις τρεις γέφυρες.

Όπως και να’ ναι, τα καμαρίνια των ηθοποιών της Χρυσής Εποχής του Φίνου ήταν μικρές σουίτες. Παρείχαν στους ηθοποιούς όλες τις ανέσεις για να ετοιμάζονται και να ξεκουράζονται κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Η γυμνή φωτογράφιση που έγραψε ιστορία!

Έχω πει πολλές φορές πως όσο ζω θα απαντάω άμεσα σε όλες τις ανακρίβειες, τις ευτέλειες και τα εκ του πονηρού κουτσομπολιά που διατυπώνονται για τον Φίνο, οι παραγωγές του οποίου υπήρξαν υποδειγματικές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Κανείς δεν θα αμαυρώσει τον επαγγελματισμό και την οργανωτικότητα του για μερικά λεπτά δημοσιότητας», είχε πει η Ζωή Λάσκαρη.

Η απάντηση του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη…

«Να την πληροφορήσω, επειδή δεν ξέρει, αυτό το βιβλίο γράφτηκε το 2000. Λίγο αργά το κατάλαβε, το πήρε είδηση τι είχε γραφτεί. Μπορεί η Ζωή Λάσκαρη να μπήκε στην Φίνος Φιλμ το 1961, αλλά δεν φρόντισε να μάθει τι γινόταν πριν μπει. Η Ζωή Λάσκαρη το 1957 ήταν 14 χρονών και ήταν στη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορεί να ξέρει τι γινόταν στη Φίνος Φιλμ. Η κυρία Λάσκαρη ξέρει πολύ καλά από πού έχω αντλήσει τις πληροφορίες μου. Δεν είναι φαντασιώσεις μου, προσέχω τι γράφω. Δίνω στον καθένα το δικαίωμα να με κρίνει, από τη στιγμή που κι εγώ κρίνω, αλλά δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να αμφισβητεί την αγάπη μου απέναντι σε κάποιους ανθρώπους και την επαγγελματική μου επάρκεια. Αυτό για τα πέντε λεπτά δημοσιότητας της το επιστρέφω αυτούσιο», είχε απαντήσει στη συνέχεια ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.