Ζώδια: Πως θα είναι αυτός ο μήνας για το ζώδιο σου;

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι βουτιές μπήκαν για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Τι λένε όμως τα άστρα;

ΚΡΙΟΣ
Ο Ιούλιος θα είναι γεμάτος εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα με απροσδόκητα καλές εξελίξεις για εσένα. Μέχρι τις 16 του μήνα, που ο Δίας θα κινείται στον Καρκίνο, θα είσαι δίπλα στην οικογένειά σου γιατί τον τελευταίο καιρό σε έχει ανάγκη και θα προσπαθήσεις να καλύψεις τα κενά της απουσίας σου. Να ξέρεις πως μόνο εσύ μπορείς να δώσεις λύσεις στα μεταξύ σας προβλήματα και τις διαφωνίες, λόγω της δυναμικής σου ιδιοσυγκρασίας που είναι έμφυτη. Βοήθησε λοιπόν όσο μπορείς την κατάσταση και θα το βρεις μπροστά σου! Από τις 22 του μήνα και μετά, που ο Ουρανός θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου, αναλογίσου τα λάθη σου και φρόντισε να τα διορθώσεις άμεσα. Μέχρι τις 26, που ο κυβερνήτης σου Άρης θα κινείται στο Ζυγό θα έχεις περισσότερες ευθύνες στην καθημερινότητά σου, αλλά θα βλέπεις τις διάφορες καταστάσεις γύρω σου με τελείως διαφορετικό, πιο αισιόδοξο τρόπο από ό,τι τις έβλεπες πριν. Στις 27, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, θα δεις ότι θα έχεις βάλει πολλά θέματα στη σειρά τους και θα έχεις δίπλα σου άτομα που θα σε κάνουν να περνάς πολύ όμορφα, προκειμένου να ξεκινήσεις ξέγνοιαστα τις διακοπές σου τον ερχόμενο μήνα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου αυτό το μήνα θα πάει πολύ καλά και θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους μέχρι τις 18, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα, να ξεχάσεις καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου. Σε όλη αυτήν σου την προσπάθεια θα σε βοηθήσει και ο κυβερνήτης σου Άρης, που επιμένει να κινείται στο Ζυγό μέχρι τις 26, εντείνοντας τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου. Εκμεταλλεύσου τα Σαββατοκύριακα και κάνε μικρές αποδράσεις με το ταίρι σου, που θα τονώσουν τη διάθεση και των δυο σας και μην μένεις μόνο σε αυτά που σου προσφέρει η καθημερινότητα. Αν είσαι μόνη, τώρα ήρθε η ώρα να βρεις το ταίρι σου! Μην κλείνεσαι στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου, αλλά ντύσου, στολίσου και βγες. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και θα φέρει στη ζωή σου αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Αυτό το μήνα το μόνο σίγουρο είναι ότι η δουλειά σου θα πάει πολύ καλύτερα από την προηγούμενη περίοδο. Πρόσεξε λίγο τα καινούρια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις, αλλά και τις συμφωνίες που θα κλείσεις, γιατί θα έχεις κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Ωστόσο, θα είναι πρόσκαιρες και δεν πρέπει να σε ανησυχούν. Από την 1η του μήνα μέχρι τις 13, που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στους Διδύμους, μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες και ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον, δίνοντάς σου παράλληλα μία εντελώς διαφορετική οπτική για τα εργασιακά σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποια έξοδα που έχεις εδώ και καιρό. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται και θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για το μέλλον των οικονομικών σου.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο TLIFE