ΖΩΔΙΑ: Μια δύσκολη Νέα Σελήνη στον Κριό! Σε ποιον τομέα σε επηρεάζει; Τι πρέπει να προσέξεις;

Στις 30 Μαρτίου, στις 21.45, διαμορφώνεται η δεύτερη Νέα Σελήνη του μήνα, αυτή τη φορά στο ζώδιο του Κριού. Υπό “νορμάλ” αστρολογικές συνθήκες, η Νέα Σελήνη στον Κριό μας γεμίζει ενθουσιασμό και μας παροτρύνει να κάνουμε καινούρια ξεκινήματα, αφού ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.

Ωστόσο, οι αρνητικές πλανητικές επιρροές που δέχεται αυτή τη φορά, καθώς και το γεγονός ότι ο κυβερνήτης του Κριού ο Άρης παραμένει σε ανάδρομη πορεία, δεν αποτελούν και τόσο καλούς οιωνούς.

Επιπλέον η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί ξανά την αντίθεση του Δία με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα και μας βάζει στο κλίμα σημαντικών αλλαγών, οι οποίες πρόκειται να αποκορυφωθούν τον Απρίλιο όπου και θα σχηματιστεί ένας δύσκολος πλανητικός σταυρός. Η στενή σύνοδος που σχηματίζει ο Ουρανός με τη Νέα Σελήνη, δείχνει ότι κάποια σοβαρά γεγονότα θα συμβούν εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα και θα πυροδοτήσουν την αρχή της διαδικασίας που θα οδηγήσει όλη την ανθρωπότητα σε απόλυτο μετασχηματισμό.

Σε προσωπικό επίπεδο τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω 29 Μαρτίου μέχρι 4 Απριλίου, 30 Ιουνίου μέχρι 6 Ιουλίου, 1 μέχρι 7 Οκτωβρίου και 30 Δεκεμβρίου μέχρι 4 Ιανουαρίου.

ΚΡΙΟΣ
Μια ιδιαίτερη Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 30 Μαρτίου. Σε στενή σύνοδο με τον Ουρανό και δυσμενείς γωνίες με τον Πλούτωνα και τον Δία, πρόκειται να δημιουργήσει αρκετή αναστάτωση στη ζωή σου και να σε προετοιμάσει για τις μεγάλες αλλαγές που θα αποκορυφωθούν τον Απρίλιο. Η ανάγκη σου να απελευθερωθείς από κάθε κατάσταση που σε περιορίζει, -είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στην προσωπική σου ζωή- θα σε ωθήσει σε νέα ξεκινήματα, τα οποία ωστόσο θα συναντήσουν πολλά εμπόδια μέχρι να πραγματοποιηθούν. Το γεγονός ακόμα ότι θα επαναστατήσεις ενάντια σε οποιονδήποτε προσπαθήσει να σε «καλουπώσει», ίσως δυσχεράνει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές σου. Παρόλα αυτά, αν επιστρατεύσεις την υπομονή σου και μείνεις προσηλωμένη στο στόχο σου, είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE