ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 ως 30 Μαρτίου.

Τι λένε τα άστρα;

Πως θα κινηθεί αυτή η εβδομάδα; Τι υπόσχονται το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι πρέπει να προσέξεις; Ευνοούνται ερωτικά και επαγγελματικά;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι αναμφίβολα ερωτική για το ζώδιό σου ανεξαρτήτως των πρακτικών δυσκολιών στα επαγγελματικά σου ή κάποιων προβλημάτων που θα παρουσιαστούν με τα συγγενικά σου πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 30 του μήνα στο ζώδιό σου και σε συνδυασμό με την παραμονή της Αφροδίτης στον Υδροχόο, η ερωτική σου διάθεση εκτινάσσεται στα ύψη. Πρόσεξε μόνο πώς θα την χειριστείς, ώστε να μην σπαταλήσεις τις δυνατότητες να κάνεις την αισθηματική σου ζωή πιο ικανοποιητική.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αν έχεις μία σχέση που σε μεγάλο βαθμό πληροί τις προϋποθέσεις για να συνεχιστεί, προσπάθησε τώρα να την ανανεώσεις για να βασιστεί στο εξής σε πιο σταθερές βάσεις. Η παραμονή του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, καθώς και η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου στο Ζυγό δημιουργούν ένα γενικότερο αίσθημα πίεσης, έλλειψης ικανοποίησης και γενικής ανασφάλειας που θα σε αποδιοργανώσει. Προσπέρασέ το και μην δημιουργείς καβγάδες από το πουθενά! Οι sigles, να έχετε το νου σας λίγο περισσότερο από το κανονικό, γιατί αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να φλερτάρετε και να περάσετε όμορφα.

Επαγγελματικές
Οι προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπήρχαν με συνεργάτες στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο και πλέον η επικοινωνία μεταξύ σας αποκαθίσταται. Τώρα μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου και να έχεις την συμπαράστασή τους. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα δεν έχεις λόγους να ανησυχείς καθώς το πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό για όλους τους τομείς που σε απασχολούν και θα σου δώσει ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις αρκετές από τις επιθυμίες σου. Καλά νέα σε περιμένουν στην εργασία σου και στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Μεσοβδόμαδα, που ο Ερμής θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον Δία, μπορείς να αποδεχτείς κάποιες προτάσεις ή να υπογράψεις συμβόλαια. Οι κρυφές οικονομικές παγίδες είναι ελάχιστες και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, θα είναι πραγματικές.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να φερθείς διπλωματικά και να φανείς συντηρητική στα λεγόμενά σου, γιατί δεν θα λείψουν οι ίντριγκες και το παρασκήνιο. Θα υπάρξουν βέβαια κάποια σημαντικά διλήμματα, καθώς τα “πρέπει” σου θα έρθουν σε σύγκρουση με τα “θέλω” σου. Να θυμάσαι ότι χρειάζεται να βάλεις ένα τέλος σε κάποιες καταστάσεις για να έρθει η νέα αρχή, γι’ αυτό μην διστάσεις τώρα να το κάνεις, με οποιοδήποτε κόστος. Πολύ γρήγορα θα το ξεπεράσεις και θα είναι πολύ καλύτερα! Οι singles να περιμένετε προκλήσεις και προσκλήσεις, που θα τονώσουν το πεσμένο σας ηθικό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι πολλές υποχρεώσεις, αλλά και ο φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά στο τέλος της εβδομάδας θα σε δικαιώσουν. Προσπάθησε να είσαι δίκαιη και τίμια στις συναλλαγές σου και στις συναντήσεις που θα έχεις με κάποια ιστάμενα πρόσωπα και όλα θα πάνε ανέλπιστα καλά.

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ!