«Υπήρχε κίνδυνος να “χαθούν” τα μωρά μας, λόγω της ιδιόμορφης εγκυμοσύνης»

Λώρης Λοϊζίδης

«Κάθε Δευτέρα επισκεπτόμασταν τον γιατρό μας για να διαπιστώσουμε ότι προχωρούσε κανονικά η κύηση κι ότι τα μωρά ήταν ζωντανά».

Στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη έδωσε συνέντευξη ο Λώρης Λοϊζίδης, τον οποίο γνωρίσαμε όλοι στην Ελλάδα μέσα από τη σειρά “Παραμύθι αλλιώς”.

[dfp_ads id=236982]

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή, που άλλαξε με τον ερχομό των δίδυμων παιδιών του, ενώ έκανε κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

«Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές πριν και μετά τη γέννηση των κοριτσιών. Για να υπήρχε έστω και η παραμικρή πιθανότητα να ερχόντουσαν στον κόσμο, λόγω της ιδιόμορφης εγκυμοσύνης που είχε η Στυλιάνα, έπρεπε να γίνει μια πολύ δύσκολη και σπάνια επέμβαση στην Αγγλία από έναν εξαιρετικό επιστήμονα, τον Δρ. Κύπρο Νικολαΐδη, που μας σύστησε ο γιατρός μας, Τάσος Χριστοδούλου, και μας έφερε σε επαφή ο φίλος μου Κρις Τριανταφυλλίδης.

Αμέσως μετά την επέμβαση, υπήρχε και πάλι ο κίνδυνος να χάνονταν τα μωρά, έτσι κάθε Δευτέρα επισκεπτόμασταν τον γιατρό μας για να διαπιστώσουμε ότι προχωρούσε κανονικά η κύηση κι ότι τα μωρά ήταν ζωντανά. Ακολούθως, έπρεπε να γεννηθούν πρόωρα για να αποφύγουμε το οποιοδήποτε ρίσκο. Τελικά, τα κορίτσια μας πέρασαν ένα μήνα στη θερμοκοιτίδα. Να φανταστείς ότι ο αδερφός τους, όλο εκείνο το διάστημα, τις έβλεπε μέσα από ένα γυαλί κι από απόσταση», είπε μεταξύ άλλων ο Λώρης Λοϊζίδης.

Λώρης Λοϊζίδης