«Υπάρχουν μέρες που νιώθω τόσο αποδυναμωμένη που δεν μπορώ να κουνηθώ»

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τις δύσκολες στιγμές που περνά.

Η Alanis Morissette εξομολογήθηκε ότι πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη μετά τη γέννηση της κόρης της πριν από 14 μήνες. Η 43χρονη τραγουδίστρια, παραδέχεται πως έχει ξαναδώσει τη μάχη της στη γέννηση του γιου της που είναι τώρα 6 ετών, αλλά αυτή τη φορά είναι τέσσερις φορές χειρότερο η κατάσταση. «Υπάρχουν μέρες που νιώθω τόσο αποδυναμωμένη που δεν μπορώ να κουνηθώ» λέει η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της.

[dfp_ads id=236982]

«Ως παιδί φανταζόμουν να αποκτήσω παιδιά με έναν υπέροχο σύντροφο. Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι που δεν περίμενα να βαδίσω. Όταν γεννήθηκε ο γιος της αμέσως άρχισε να παρουσιάζει διαταραχές όπως πόνοι, αϋπνίες, λήθαργο και οράματα πως η οικογένεια της παθαίνει κάτι κακό και τις πήρε περίπου 16 μήνες για να αντιληφθεί τη συμβαίνει. Τώρα γνώριζε πως τα συμπτώματα θα επιστρέψουν, αλλά δεν γνώριζε ότι θα είναι τόσο ισχυρά.

«Με απομονώνει πολύ. Ήμουν συνηθισμένη στο να παρέχω και να προστατεύω και να χειρίζομαι καταστάσεις και με έχει κάνει να αμφισβητώ τα πάντα. Οι άνθρωποι βασίζονταν σε εμένα και τώρα δεν μπορώ να αποφασίσω τι να να φάω για βραδινό.

Η τραγουδίστρια που ανυπομονεί να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να ξαναγίνει ο παλιός της εαυτός, εξομολογείται: «Το στίγμα παραμένει με πραγματικά μεγάλο τρόπο. Υπάρχει αυτή η εκδοχή επαφής με τα μάτια που έχω με τις γυναίκες που έχουν περάσει από την κατάθλιψη μετά τον τοκετό, όπου είναι σαν να λέμε και οι δύο σιωπηλά: » Ω Θεέ μου, σε αγαπώ. Λυπάμαι πολύ»».