Η Xριστίνα Κοντοβά μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη!

Χριστίνα Κοντοβά

«Μεταξύ μας είχαμε κάνει συζητήσεις. Το τι συνέβη, πραγματικά…».

Για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη μίλησε η Χριστίνα Κοντοβά σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People και τη Χριστίνα Ζάχου. Τι μάθημα πήρε μετά το τέλος αυτής της σχέσης; «Έμαθα τι σημαίνει «μαζί»! Κάθε σχέση είναι ένα μάθημα και μας ωριμάζει. Η συγκεκριμένη ήταν σχέση ζωής και πήρα τα καλύτερα μαθήματα» εκμυστηρεύεται.

Ο χωρισμός του ζευγαριού απασχόλησε πολύ τα media. Η ίδια τρόμαξε με τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα; «Σε τρομάζει ότι του δίνεις μεγάλη σημασία. Ο καθένας έγραφε το δικό του σενάριο, αλλά δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να διαβάσω όσα γράφονται ή να απαντήσω σε κάτι. Το τι συνέβη, πραγματικά, το ξέρουμε μόνο εμείς οι δύο. Μεταξύ μας είχαμε κάνει συζητήσεις και από την στιγμή που ξέραμε ακριβώς τι γίνεται, δεν με απασχόλησε τι θα πει ο κόσμος».

Τελειώνoντας μια σχέση κάνει πάντα τον προσωπικό απολογισμό της. «Κάθομαι και γράφω όσα νιώθω για να ξέρω ακριβώς τι μου συμβαίνει. Αν δεν μου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά μου, προσπαθώ να το αλλάξω, αλλιώς θα το επαναλάβω. Σε κάθε σχέση ποτέ δεν φταίει μονάχα ο ένας. Κάνοντας τον απολογισμό της τελευταίας μου σχέσης είδα τι έχω κάνει και τι θα μπορούσα να είχα κάνει, χωρίς, φυσικά να μαστιγώνω τον εαυτό μου» υποστηρίζει.

Τώρα που είναι γνωστό πως είναι single τη φλερτάρουν περισσότερο οι άντρες; «Ή δεν με φλερτάρουν πολύ ή εγώ δεν το βλέπω. Τι να σου πω… Ίσως, δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου. Έχω ακούσει θετικά σχόλια, αλλά αυτό που ελκύεις έχει να κάνει με αυτό που εκπέμπεις. Εγώ μάλλον είμαι λίγο αυστηρή. Για να με πλησιάσει κάποιος πρέπει να έχει λίγο θράσος, να το λέει η ψυχή του και να είναι αποφασισμένος. Νομίζω πως ακόμα δεν έχω το attitude της ελεύθερης, είναι λίγο νωρίς. Έχω ξεχάσει πως είναι να είσαι single! Είμαι μάλλον φτιαγμένη να βρίσκομαι σε σχέση» παραδέχεται.

Για την Χριστίνα η συντροφικότητα παίζει σημαντικό ρόλο. «Πριν την τελευταία μου σχέση είχα περάσει πολλά χρόνια μόνη μου. Όμως, είμαι συντροφικός άνθρωπος και μου αρέσει ο τρόπος ζωής που έχει ένα ζευγάρι με καλή επικοινωνία. Θέλω να έχω τη δουλειά μου και τον άνθρωπο μου να μοιραζόμαστε τις στιγμές. Ακόμα και οι επαγγελματικές επιτυχίες αν δεν έχεις τον άνθρωπο σου να τις μοιραστείς δεν έχουν την ίδια αξία. Έχοντας μια σχέση η ζωή είναι πιο οργανωμένη. Επίσης, όταν είσαι καλά στη προσωπική σου ζωή, γίνεσαι καλύτερος και στη δουλειά σου. Τα τελευταία χρόνια που ήμουν σε σχέση ήταν τα καλύτερα και επαγγελματικά. Ήμουν πολύ καλά και διοχέτευα αυτή την ενέργεια στη δουλειά μου», λέει.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.