«Τσακώθηκα με συναδέλφους επειδή υπερασπίστηκα τον Γιώργο Αγγελόπουλο»

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Με πήραν και μου είπαν “μα γιατί τα είπες αυτά;” και πραγματικά δε βρίσκω πουθενά τίποτα το επιλήψιμο στο να δοκιμάσει κάποιος οτιδήποτε».

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος που μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ.

[dfp_ads id=236982]
Ποια ανάγκη σας καλύπτει η τηλεόραση και επανήλθατε, μετά από τόσα χρόνια, μέσα από το σήριαλ «Το Τατουάζ» του Alpha;

Όπως το είπες: «Ανάγκη». Μου καλύπτει την ανάγκη των διακοπών. Εδώ και οκτώ χρόνια που ασχολούμαι τόσο ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, δεν έχω λείψει ούτε μία μέρα για να πάνω διακοπές, να ξεκουραστώ κάπου. Έχω ξεχάσει πια τις διακοπές. Δουλεύω αδιάκοπα. Το σήριαλ είναι ένα πολύ ωραίο διάλειμμα, οι δικές μου διακοπές, έτσι για να ξεφύγω λίγο. Το βλέπω σαν διασκέδαση. Κάνω τη δουλειά μου, αλλά περνάω καλά και το απολαμβάνω.

Ισχύει ότι στην αρχή δε θέλατε να το κάνετε και είχατε απορρίψει την πρόταση;

Ναι, είχα απαντήσει αρνητικά. Δεν ήξερα αν θα κατάφερνα να συνδυάσω τις υποχρεώσεις μου στο δήμο, με τα ωράρια των γυρισμάτων. Τελικά, όλα πήγαν καλά.

Σας έλειψαν καθόλου τα λεφτά της τηλεόρασης;

Όχι, όχι, καθόλου. Είμαι ένας άνθρωπος που έβγαλα πάρα πολλά λεφτά από την τηλεόραση, κι αυτό επειδή έτυχε να δουλέψω τη χρυσή εικοσαετία, που οι αμοιβές ήταν σε άλλο επίπεδο. Τώρα δεν έχουν καμία σχέση. Ο «χωριατάκος» όμως, ξέρει τι κάνει! (γελάει) Δεν ξόδεψα τα λεφτά που έβγαλα τόσα χρόνια. Με είχε συμβουλεύσει καλά ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου και τα επένδυσα, τα κράτησα και είμαι καλά σήμερα. Το σήριαλ δεν το έκανα για τα λεφτά. Την αμοιβή μου, άλλωστε, τη δίνω σε ιδρύματα, όπως έχω ξαναπεί.

Στα νέα παιδιά που μπαίνουν σε αυτό τον χώρο, όπως είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, βλέπετε τον εαυτό σας; Γι’ αυτό ίσως τον υπερασπιστήκατε;

Ναι, φυσικά και βλέπω τον εαυτό μου. Όλοι, μα όλοι, θεωρώ ότι δικαιούνται την ευκαιρία της δοκιμής σε όλες τις Τέχνες. Εγώ δε θα κάτσω να πω αν ο άνθρωπος είναι καλός ή όχι. Είναι και αντιδεοντολογικό. Δε θα το έλεγα δημόσια, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Είναι νωρίς ακόμα για να πω αν κάνει ή δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, αλλά και πάλι δε θα έλεγα κάτι. Βγήκα και τον υπερασπίστηκα γιατί θεωρώ πολύ άδικο να την πέφτουν σε ένα νέο παιδί που πάει να κάνει μία προσπάθεια. Που είναι το κακό; Έχω τσακωθεί με συναδέλφους που με πήραν και μου είπαν «μα γιατί τα είπες αυτά;» και πραγματικά δε βρίσκω πουθενά τίποτα το επιλήψιμο στο να δοκιμάσει κάποιος οτιδήποτε.