«Τράκαρα και η γυναίκα μου πετάχτηκε 17 μέτρα μακριά! Πήγα έρποντας με σπασμένα πλευρά…»

Ηλίας Βαλάσης

«Σκεφτόμουν ότι αν ζει θα την παντρευτώ και θα κάνω παιδάκια. Αν δεν ζει, θα αυτοκτονήσω. Νωρίτερα είχαμε τσακωθεί και…».

Ο Ηλίας Βαλάσης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη και εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων για το τροχαίο που είχε με τη μοτοσυκλέτα του.

[dfp_ads id=236982]

Πώς γνώρισες τη γυναίκα σου;

Την είχα δει στη Φωκίωνος πριν από δέκα χρόνια και ήταν τόσο όμορφη που ήταν η πρώτη φορά που δεν έκανα καμάκι. Ήταν 20 χρονών, εγώ τη σταύρωσα με τα χέρια μου και εκείνης της φάνηκε παράξενο. Όταν με ρώτησε γιατί τη σταύρωσα εγώ της απάντησα «φύγε μακριά από μένα». Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Και πότε παντρευτήκατε;

Πριν τέσσερα χρόνια παντρεύτηκα και έκανα παιδιά, ενώ ήμουν ο μεγαλύτερος αλήτης στην Αθήνα. Είχα πολύ πάθος για τις γυναίκες και υπήρξα υπέρμετρος σε αυτά που έκανα. Δεν έδινα καμία αξία στη γυναίκα, ήμουν ένα προβληματικό παιδί που είχε μεγαλώσει μόνο του. Έφαγα, όμως, μια δυνατή σφαλιάρα. Κάποια στιγμή τράκαρα  με τη γυναίκα μου πάνω στη μηχανή και εκείνη μετατοπίστηκε 17 μέτρα μακριά. Πήγα μέχρι εκεί έρποντας με σπασμένα πλευρά και εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι αν ζει θα την παντρευτώ και θα κάνω παιδάκια. Αν δεν ζει, θα αυτοκτονήσω. Νωρίτερα είχαμε τσακωθεί και της είχα πει να χωρίσουμε. Τελικά, δεν είχε πάθει τίποτα, ούτε γρατζουνιά. Σήμερα έχουμε ένα παιδί δύο χρονών, τον Πέτρο, και σε ένα μήνα περιμένουμε τον δεύτερο γιο μας.

Ηλίας Βαλάσης