Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη

«Μαθαίνω πολλά από τη συναναστροφή μου με τον Αλέξη»

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά της, ωστόσο, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, αναφέρεται στη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη. Γράφει ο Μαρίνος Βυθούλκας:

«Μαθαίνω πολλά από τη συναναστροφή μου με τον Αλέξη» Με τον Αλέξη Γεωργούλη είναι ζευγάρι εδώ και έναν περίπου χρόνο. Παρ’ όλα αυτά, η Τόνια αποφεύγει πλέον να μιλάει για τα προσωπικά της. Από τα «συμφραζόμενα» αντιλαμβάνομαι πως η δημοσιότητα που πήρε η σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει. «Έμαθα από την προηγούμενή μου σχέση και σε κα μία περίπτωση δεν θα έμπαινα πάλι στην ίδια διαδικασία» εξηγεί. Ο Αλέξης και η Τόνια γνωρίστηκαν πριν από οκτώ χρόνια, μέσω κοινής παρέας.

Της υπενθυμίζω μια ατάκα που είχε πει ο Γεωργούλης για εκείνη το Δεκέμβριο του 2013 στο Πρωινό mou , σε μια ερώτηση του Κωστόπουλου για το αν τα έχουν ή όχι. «Δεν τα έχω ακόμα με την Τόνια» ήταν η απάντησή του. «Ο Αλέξης έχει χιούμορ. Θαυμάζω το χιούμορ του. Είναι η ψυχή της παρέας. Μαθαίνω πάρα πολλά από τη συναναστροφή μου μαζί του και η συνεργασία μας είναι επιμορφωτική για μένα. Είναι δημιουργικός, με στόχους και προσήλωση σε ό,τι κάνει. Αυτό που ίσως αρκετοί δεν γνωρίζουν για τον Αλέξη είναι πως, εκτός από ηθοποιός, γράφει και σκηνοθετεί καταπληκτικά. Είναι αυθεντικός και πολυτάλαντος».

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα