Τηλεοπτικό πρόσωπο παραδέχεται πως υπήρξαν τρίτα πρόσωπα στο γάμο της: «Το έχει μάθει…»

«Σε πολλά θέματα που είχαν συμβεί με τον άντρα μου φταίει ότι...»

Η Τέτα Καμπουρέλη σε συνέντευξή της στο εβδομαδικαίο περιοδικό Λοιπόν μιλά στην Ρενέ Σαραντινού για τους πειρασμούς και τα τρίτα πρόσωπα που επιδίωξαν να μπουν στο γάμο τους.

Σε πειρασμό μπήκατε ποτέ; «Ναι, έχει τύχει να παρουσιαστούν δίπλα μας τρίτα πρόσωπα. Τα διώξαμε, χωρίς να υπάρχει κάτι σοβαρό, μιλάμε για φλερτάκι, και από τους δυο μας. Το έχει μάθει, το έχω μάθει… πλακωθήκαμε, σκοτωθήκαμε. (Γέλια)

teta2

[dfp_ads id=236982]

Το μάθατε από άλλους, δεν το εξομολογήθηκε ο ένας στον άλλο; «Το μάθαμε από τους άλλους κι ευτυχώς ήταν φλερτ κι εκεί σταμάτησε. Είναι κακό η γυναίκα να δουλεύει πολλές ώρες. Σε πολλά θέματα που είχαν συμβεί με τον άντρα μου φταίει ότι δούλευα πολύ. Όταν άρχισε η θεαματικότητα της Τέτας, κατάλαβε ότι κινδυνεύει και αποφάσισε να είναι κοντά μου. Κινδύνεψε, οπότε δεθήκαμε πιο πολύ από τότε… Δεν ξέρουμε και τι θέλουν τα τρίτα άτομα τελικά… Γιατί έτσι όπως καταλάβαμε, δεν είναι ότι αγαπηθήκαμε ξαφνικά, είναι ότι κάτι είδαν σε εμάς που θέλει ο ένας να αρπάξει από την Τέτα και η άλλη από τον Βασίλη. Υπήρχε ιδιοτέλεια, δεν ήταν κάτι αθώο και συναισθηματικό, οπότε εκεί το συζητήσαμε και τελείωσε. Φλερτάκια μου γίνονται σε καθημερινή βάση, οπότε, που να με αφήσει; Τώρα φοβάται περισσότερο. Με θαυμάζει, με προσέχει ο Βασίλης, τον χρειάζομαι, γίνεται κουραστικός πολλές φορές, αλλά πρέπει να υπάρχει, να με προστατέψει. Όταν κάποιος γίνεται ενοχλητικός, όπως γίνονται στα social media, facebook, instagram, ου μου στέλνουν μηνύματα.»

Σου στέλνουν μηνύματα στο facebook; «Δεν υπάρχει! Ότι θέλεις μου γράφουν, έχω βάλει μια κοπέλα και ασχολείται και μου λέει: «Όχι 20χρονη, ούτε 15χρονη να ήσουν». Στέλνουμε καρδούλες σε όλους. Μου στέλνουν πολλά ερωτικά μηνύματα και γελάω, μαζί με τον άντρα μου δεν δίνουμε σημασία.