Τι είχε κάνει ο Μουτσινάς όταν είχε εμφανιστεί στην κηδεία της μητέρας του η Ζωή Λάσκαρη;

Δείτε όσα είχε αποκαλύψει ο παρουσιαστής!

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε πέρυσι τον Απρίλιο στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη σε μια συνέντευξη που άφησε εποχή! Ο ηθοποιός και παρουσιαστής είχε περιγράψει με λεπτομέρειες την ημέρα της κηδείας της μητέρας του με έναν μοναδικό, όμως, τρόπο και αποκάλυψε περιστατικά που δεν έχουν προηγούμενο!

[dfp_ads id=236982]

Η φίλη που χαστούκισε τη μητέρα του μέσα στο φέρετρο!

«Κάποια στιγμή, είναι η φίλη της η Μπέσσυ, πολύ θυμωμένη που το έκανε η μάνα μου αυτό σε αυτήν, που τόλμησε να φύγει πρώτη, της έδωσε τρία χαστούκια όταν πήγε στην εκκλησία! Ήρθε η φίλη της καταστεναχωρημένη, κάτασπρη, πάει από πάνω και άρχισε τη μάνα μου στα χαστούκια»!

Η άφιξη της Ζωής Λάσκαρη με άσπρα ρούχα

«Ήρθε και η Ζωή Λάσκαρη στην κηδεία. Μέσα σε όλο αυτό, γυρνάω και τους λέω: «Αν έρθει η Λάσκαρη με άσπρα εγώ θα ανοίξω το καπάκι! Δεν θα φύγουν όλοι και δεν θα θυμούνται τη μάνα μου και θα μπει η Λάσκαρη να κλέψει τις εντυπώσεις»! Σκάει η Λάσκαρη με κάτασπρα και ανοίγουν το καπάκι».

Το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη την ώρα της ταφής

«Την ώρα της ταφής, όπως είμαι από πάνω, βλέπω όλο αυτό και λέω αποκλείεται, ακούω τη φίλη της να τραγουδάει «ο αετός πεθαίνει στον αέρα»! Και λέω «Όχι, όχι! Δε γίνεται! Για ποιο λόγο Νότη Σφακιανάκη στη μητέρα»;