«Θα βγω τη Δευτέρα στην εκπομπή της Καινούργιου παρόλο που δεν την έχω δει ποτέ! Παλιά την θυμάμαι που ερχόταν να μου μιλήσει και την έδιωχνα»!

Καινούργιου

«Η Πέγκυ Ζήνα πριν γίνει γνωστή είχε έρθει και μου είχε πει θα εμφανίζομαι με τον Νότη Σφακιανάκη και πρέπει να...»

Ο Νίκος Μουρατίδης μιλάει για όλους και για όλα στον Λάζο Μαντικό και τον ΑΡΤ 90,6 FM. Πολλά από όσα λέει προκαλούν αίσθηση…

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Έχω ζήσει πολλές δυνατές στιγμές. Έφαγα τηγανητά ψάρια που μου είχε μαγειρέψει η Αλίκη Βουγιουκλάκη! Ήμασταν παρέα και λέει η Αλίκη: «έχω φρέσκα ψάρια σπίτι μου. Έρχεστε να φάμε»; Πήγαμε αλλά το προσωπικό δεν ήταν εκεί, μας μαγείρεψε η ίδια! Δεν ήταν καλή μαγείρισσα, αλλά προσπάθησε! (γέλια)

Βαγγέλης Παπαθανασίου

Θα ερχόταν ο Βαγγελης Παπαθανασίου στην Ελλάδα για μια συνεργασία μαζί του σε κάποιο δίσκο! Δεν ήρθε με το αεροπλάνο από το εξωτερικό γιατί φοβόταν και ήρθε με την Rolls Royce του! Όταν λοιπόν κανονίσαμε να συναντηθούμε για να ακούσουμε την ηχογράφηση από την Ειρήνη Παππά. Επειδή του άρεσε η ακουστική μέσα στη Rolls Royce του, μου είπε ότι εδώ θα ακούσεις το δίσκο «Ωδές»! Έτσι με αυτόν τον τρόπο έκανα βόλτες στην Αθήνα και άκουσα για πρώτη φορά αυτή τη δουλειά του πολύ σημαντικού διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη μας.

[dfp_ads id=236982]

Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα πριν γίνει γνωστή είχε έρθει και μου είχε πει θα εμφανίζομαι με τον Νότη Σφακιανάκη και πρέπει να τραγουδήσω ένα τραγούδι. Της είπα ένα που ενθουσίασε και τον Σφακιανάκη και κάπως έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα…

Ήβη Αδάμου

Από τους καλλιτέχνες που δεν είχα πιστέψει και έκαναν καριέρα ήταν η Ήβη Αδάμου! Τώρα δεν ξέρω γιατί δεν κάνει τόσες δουλειές και δεν ασχολείται τόσο, δεν ξέρω…

Robert Williams

Τέλη δεκαετίας του ’70 αρχές του ’80 κάναμε πάρα πολύ παρέα. Μάλιστα έχει και μια ιστορία που λέει παντού και με παίρνουν και με ρωτούν. Ότι κατεβαίνοντας από Θεσσαλονίκη στο δρόμο είδαμε UFO! Είδατε με ρωτούν UFO μαζί με τον Robert Williams; Παιδιά λέω δεν θυμάμαι, κάτι είδαμε πίσω από κάτι δέντρα…

Γιώργος Μαζωνάκης

Το ’92 τον είδα στην Πάτρα σε ένα μαγαζί που λεγόταν «Παριζιάνα» και μου άρεσε. Είπα στην εταιρία που ήμουν τότε, παιδιά αυτόν τον πιτσιρίκο πρέπει να τον πάρετε! Ήταν τότε 19 – 20 χρονών ήρθε στην εταιρεία, μετά έγινα μάνατζερ του και τον έκανα έναν σταρ! Όχι δεν με συμβουλεύεται πλέον. Δεν μιλάμε στα τηλέφωνα κάθε ημέρα, αλλά όποτε βρισκόμαστε αγκαλιές, φιλιά!

Αλέξης Τσίπρας

Με απογοήτευσε, τον είχα πιστέψει, τον ψήφισα και μετά με απογοήτευσε! Δεν είναι κακός άνθρωπος, δεν είναι δόλιος σαν τους άλλους. Σε σχέση με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν το συζητώ δηλαδή τα καθάρματα αυτοί… Αλλά με απογοήτευσε! Σε πολλούς πολιτικούς πρέπει να τους βάλουν χειροπέδες!

Νίκος Μουρατίδης

Κατερίνα Καινούργιου

Θα βγω με link τη Δευτέρα 17/10 στην εκπομπή της παρόλο που δεν την έχω δει ποτέ στην τηλεόραση. Παλιά την θυμάμαι ως ρεπόρτερ που ερχόταν να μου μιλήσει και την έδιωχνα! (Γέλια)

Ναταλία Γερμανού

Πάρα πολύ φίλη μου από παλιά. Θυμάμαι όταν κάναμε ραδιόφωνο στον ΑΝΤ1 τους έλεγα πάρτε μια που είναι στον Κοσκωτά – Θεέ μου αρχαιότητες – είναι κόρη του Γερμανού, πολύ καλή! Πάρτε την!