Η Τέτα Καμπουρέλη απαντάει για την ημίγυμνη φωτογράφισή της!

Τέτα Καμπουρέλη

«Η Τέτα είναι 40 φεύγα, εκεί έχει σταματήσει ο χρόνος…».

Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη, που μίλησε μεταξύ άλλων και για την ημίγυμνη φωτογράφιση που είχε κάνει.

Γιατί έκανες ημίγυμνη φωτογράφιση;

Ο λόγος οφείλεται στη δουλειά μου. Αν έμπαινε μοντέλο ένα κοριτσάκι 20 χρονών, τι νόημα έχει να φτιάξω αυτές τις κρέμες και να διατηρηθεί στο πέρασμα του χρόνου; Η Τέτα είναι 40 φεύγα, εκεί έχει σταματήσει ο χρόνος. Η νοικοκυρά με ρωτάει πώς διατηρούμαι.

Έχεις μάθει να αγωνίζεσαι στη ζωή.

Έτσι είχαμε μάθει από την οικογένειά μας, που ήταν φτωχή. Έλεγε η μαμά μου: «Ό,τι θέλεις να έχεις, να δουλέψεις να το κάνεις». Είχα στραβά δόντια, δούλεψα για να βάλω σιδεράκια. Δεν είχαμε λεφτά. Οι αδελφές μου δεν έχουν δουλέψει. Η μια ήταν ηθοποιός και δεν πρόλαβε, γιατί αρρώστησε, έχει ψυχιατρικά προβλήματα, από 19 χρονών. Από παιδί έχω περάσει το… στρατιωτικό μου. Η μαμά μου ήταν πολύ δύσκολος άνθρωπος, ο μπαμπάς ήταν υδραυλικός, πιο χαλαρός. Έχω πάρει στοιχεία από τη μάνα μου. Η αφεντικίνα που είχα για 6 χρόνια ήταν πολύ σκληρή, αλλά μου έμαθε την τέχνη, εκεί έκανα το στρατιωτικό μου. Και ο τρίτος άνθρωπος που είναι πάρα πολύ δύσκολος είναι ο σύζυγος μου. Από αυτούς τους 3 ανθρώπους έχει βγει το καλούπι «Τέτα», που αντέχει σε όλα», καταλήγει.