«Τελευταία φορά που έπεσα γυμνός ήταν σε ένα ποτάμι, σε ένα φαράγγι της Εύβοιας»

«Άλλο γυμνισμός και άλλο επιδειξιομανία...»

Συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα Παραπολιτικά έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης. Άνετος και χαλαρός ανάμεσα σε άλλα αποκαλύπτει ότι έχει κάνει γυμνισμό, αλλά και πότε βούτηξε τελευταία φορά χωρίς τα ρούχα του.

Γυμνισμό έχεις κάνει;
Ναι. Είναι κάτι πολύ φυσικό – πάντα χωρίς να προσβάλλεις άλλους ανθρώπους. Άλλο γυμνισμός και άλλο επιδειξιομανία. Σε μια παραλία στην οποία για κάποιον λόγο οι άνθρωποι δεν κάνουν γυμνισμό δεν έχει νόημα να κάνεις εσύ γυμνισμό για να τους πεις «να τι κάνω εγώ». Υπάρχουν έρημες παραλίες στις οποίες δεν υπάρχει η ανάγκη του μαγιό. Οι άνθρωποι που είναι εκεί δεν προσβάλλονται, γιατί είναι κάτι φυσικό.

Αγαπημένη παραλία για γυμνισμό;
Θεωρώ ότι αυτές που ήταν αγαπημένες χρόνια πριν τώρα έχουν γίνει πολύ κοσμικές. Στη Νάξο κάποτε η Αγία Άννα ήταν πολύ έρημη παραλία και τώρα είναι πολύ κοσμική. Η Αγία Γαλήνη στην Κρήτη, στο Λιβυκό, όταν πηγαίναμε, είχε μια ταβέρνα ενός ανθρώπου ο οποίος έβαζε το «Φορτηγό» του Σαββόπουλου. Τώρα, αν πας εκεί, είναι κατοικημένη παραλία.

Τώρα πάτε για γυμνισμό;
Δεν κάνω πια, γιατί πάμε στη Σαντορίνη διακοπές με τα παιδιά. Τελευταία φορά που έπεσα γυμνός ήταν σε ένα ποτάμι, σε ένα φαράγγι της Εύβοιας. Είχαμε πάει να περπατήσουμε, έκανε ζέστη, γδύθηκα και έπεσα στο ποτάμι.

Ποια είναι η αίσθηση όταν κάνετε γυμνισμό;
Ότι δεν σε πιέζει τίποτα. Το κορμί σου είναι πάρα πολύ κοντά στο νερό, νιώθεις μια υπέροχη αίσθηση. Το νερό σε αγκαλιάζει ολοκληρωτικά και είναι πολύ ευχάριστο.