Ταξίδι στο γαστρονομικό παράδεισο της Ντίνας Νικολάου

Ντίνα Νικολάου

Πραγματοποιεί ένα μεγάλο όνειρό της, εξομολογούμενη στους φίλους των γεύσεων τα γαστρονομικά μυστικά της!

Η καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής στο Yoleni’s flagship store, φέρνοντας μας σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο της κουζίνας. Το πρωί και το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης η βραβευμένη σεφ υποδέχθηκε φίλους της δημοσιογράφους ταξιδεύοντας τους στο υπέροχο πλανήτη της κουζίνας της.

Συγκινημένη αλλά και χαρούμενη για το νέο στοίχημά της, δεν έκρυψε πως «Στο καινούργιο μαγειρικό σπίτι μου στόχος είναι η επικοινωνία των φίλων που θα παρακολουθούν τα μαθήματα με όχημα τις αισθήσεις. Τον κυρίαρχο ρόλο θα τον έχει η γεύση αλλά θα σιγοντάρουν και οι υπόλοιπες αισθήσεις. Στις μαγειρικές παρέες που δημιουργούνται στα  Υoleni’s cooking classes δε θα σταματάμε στη συνταγή και στις τεχνικές μαγειρικής. Θα ανακαλύπτουμε τους ανθρώπους και τα προϊόντα που κρύβονται πίσω α’ αυτά, αλλά πάνω από όλα θα ψάχνουμε τους κωδικούς επικοινωνίας και θα γινόμαστε όλοι συνδαιτυμόνες σε ένα μεγάλο τραπέζι χαράς και αγάπης».

Η ίδια με ανυπομονησία αναμένει τους φίλους της τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Yoleni’s, όπου θα παρουσιάσει τέσσερα πιάτα για το πιο ξεχωριστό μενού της Πρωτοχρονιάς. Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου θα γευθούν το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο brunch και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου θα διδαχθούν τα μυστικά των γεμιστών κέικ των Χριστουγέννων.