«Τα τελευταία 20 χρόνια μένουμε ξεχωριστά με τον σύντροφο μου»

Νένα Μεντή

«Τηλεόραση έκανα όταν ήμουν πολύ νεότερη, γιατί...»

Πενήντα ολόκληρα χρόνια η Νένα Μεντή ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι που τόσο αγαπά. Τι κι αν είναι 71 χρονών, η Μαρία από τις « Τρεις Χάριτες» νιώθει ακόμα νέα! Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο Weekend και την Κορύνα Μανταγάρη τόσο για την πολυσυζητημένη παράσταση « Δεύτερη Φωνή» όσο και γιατί δεν της λείπει καθόλου τηλεόραση. Επιπλέον μοιράζεται μαζί μας τη χρυσή συνταγή για την μακροημέρευση μιας σχέσης.

menti

[dfp_ads id=236982]

Με τον σύντροφό σας Σταύρο Μεργήγκη έχετε μια κόρη μαζί αλλά μένετε σε διαφορετικά σπίτια … «Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Είμαστε 40 χρόνια μαζί και τα τελευταία 20 χρόνια μένουμε ξεχωριστά.»

Περάσατε κάποια  κρίση στη σχέση σας και πήρατε αυτή την απόφαση; «Καμία κρίση, ήταν η ανάγκη να είμαστε καλά μεταξύ μας και να αγαπιόμαστε. Η καθημερινότητα και η συμβίωση είναι πολύ κακό πράγμα και προσπαθώ όσο περνάει από το χέρι μου να το αποφεύγω.»

Έχετε μαζί μια κόρη. «Ναι αλλά δεν θέλω να μιλάω για το παιδί, γιατί δεν θέλει να μιλάει εκείνη. Είναι στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο Είναι δασκάλα χορού.»

Η τηλεόραση σας λείπει; «Καθόλου! Μου έχουν φέρει κάποια σενάρια, αλλά δεν με ενδιαφέρουν . Η τηλεόραση είναι μια πολύ κουραστική δουλειά, με αμφίβολα τα οικονομικά, γιατί πέφτουν τρελά φέσια όπως θα έχετε ακούσει. Τηλεόραση έκανα όταν ήμουν πολύ νεότερη, γιατί όταν σου τρώει 10 ώρες είναι δύσκολο να κάνεις μετά θέατρο.»