Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Λαμπίρη για τις δύσκολες στιγμές του Γιάννη Σπαλιάρα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βιώνει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του.

Ο παρουσιαστής ενημερώθηκε χθες από συγγενικό του πρόσωπο λίγο πριν την έναρξη της σημερινής εκπομπής La Biri Biri, πως ο πατέρας του δεν ήταν καλά στην υγεία του. Η εκπομπή ξεκίνησε χωρίς τον Γιάννη Σπαλιάρα και αργότερα η Χριστίνα Λαμπίρη και οι συνεργάτες της ενημερώθηκαν πως τον «έχασε». Ο Γιάννης Σπαλιάρας, όπως ήταν φυσικό, δεν βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή και οι συνεργάτες του τού έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης για τις δύσκολες ώρες που περνά μετά την απώλεια του πατέρα του.

Όπως και χθες η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη ξεκίνησε χωρίς τον Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς ο συνεργάτης τους έχασε τον πατέρα του και περνά δύσκολες ώρες. «Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την εκπομπή έτσι όπως έχουμε αποφασίσει ότι πρέπει να είναι αυτή η εκπομπή, με μία χαρά και ένα χαμόγελο, όσο κι αν είναι δύσκολη η μέρα αυτή. Για εμάς, για την οικογένεια της εκπομπής έχει ξεκινήσει πάρα πολύ άσχημα από χθες. Δεν βλέπετε από χθες τον αγαπημένο μου τον Γιάννη τον Σπαλιάρα, δεν είναι κοντά μας διότι δυστυχώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του εντελώς ξαφνικά χθες το πρωί.

Βαρύ το πένθος για τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Είμαστε κοντά του. Του στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας, είναι από τις στιγμές που τα λόγια είναι πάρα πολύ φτωχά. Ειλικρινά τι να πεις σε έναν άνθρωπο που έχει χάσει ένα μέλος της οικογένειας του. Ειδικά όταν μιλάμε για γονείς. Ήταν και εντελώς ξαφνικό και αναπάντεχο. Έτσι κι αλλιώς ο θάνατος είναι κάτι σκληρό, αλλά όταν φεύγει και έτσι χωρίς να έχεις προλάβει να προετοιμαστείς, να έχεις στην άκρη του μυαλού σου ότι μπορεί να συμβεί και αυτό το ενδεχόμενο, είναι ακόμα σκληρότερο. Να στείλουμε την αγάπη μας και μια τεράστια αγκαλιά στον αγαπημένο μου, τον Γιάννη Σπαλιάρα. Καλό ταξίδι στον πατέρα του. Αυτό που σου είπα Γιάννη μου στο τηλέφωνο. Οι άνθρωποι μπορεί να φεύγουν ως εικόνα, αλλά είναι πάντα κοντά μας, ποτέ δεν χάνονται, είναι στην καρδιά μας, είναι στο μυαλό μας, είναι στην ψυχή μας, είναι μαζί μας συνέχεια και ίσως είναι και περισσότερο μαζί μας από όσο ήταν όταν βρίσκονταν εν ζωή» ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη.